March 19, 2017

something i miss...


really miss this peaceful moment..
i just love the sea, the beach....


 and these....





#modecutisambilkerja

March 18, 2017

when you are





 in a cold room for too long......

so yeah

makan
 

mencari matahari


 
pantang nampak cermin besar...


 i even asked this gorgeous talented girl to sketch me.. 
i love you Dilla...






ok that's it for today..
banyak pulak post dalam sehari...



Sukan 2017


hi... 
so yeah its been a while... busy.. standard laa kan.. awal2 sesi persekolahan nih.
actually its been back to back working since the very beginning..

so blog pun dah jarang nak berupdate, but today i'll try my best eh.

this was our PKP sport's day.. 
and this year we're the one in charge of the whole thing (tuan rumah laaa pulak)
after 2 years working in the statistic room and wallah this year we're the host..





my task even better.. hmm i dont think i have any..
nak kata team photographer pun tak jugak (if i'm not mistaken)
tapi tolong jugak amik2 gambar sebab i love taking pictures..

1st day tolong kak siti amik gambar sekitar sesi saringan dan beberapa acara akhir.
hehe amik guna hphone jer sampai hang dah phone.. 
berkampung kami dua kat tepi padang..





i think this one masa saringan 200m.. panas tapi sebab nak tengok dekat2 
so takpelah ddk laaaa kat tepi padang tuh.. mujur kak siti bawa payung..
hahah dah jadi macam gadis litar laaa pulak... 

Alhamdulillah tahun nih banyak acara SKTT masuk akhir.. yeay for team olahraga..



this was the 2nd day.. masa nih iena sempat took pictures waktu pagi jer 
i had to attend a course in Penang.. huhu..
betulla cakap sorang cikgu sekolah tuh
'Mima asal sukan jer mesti takdak'
hehe..






bawa Aisyah sekali pagi tuh ke sekolah sebab around 11 am macam tuh iena dah nak gerak 
ke Penang... 



TAHNIAH!!!!!
buat team olahraga SKTT sebab berjaya menggondol 9 emas tahun nih..
and paling best dapat jadi Johan Keseluruhan Kejohanan.
Olahragawan pun dapat kat kita..
yeay....

all the hard work pays...

My DM for 2017



2017... 
Permulaan yang baik buat anak2 Kelab Doktor Muda sekolah..

this group adalah pelapis kepada generasi pertama Instruktor Kecergasan sekolah..
last year dapat join di Pantai Merdeka and this year small scale 
peringkat Negeri buat di Sk Arau

Day 01
1. Senamrobik asas
2. Asas lompat tali

Day 02
1. Senamrobik 
2. Tabata


Kalinih dapat cd dari pihak JKN untuk kami apply semua teknik yang telah di pelajari di sekolah.
the objective is clear, so that semua balik praktikkan dan share dengan rakan2 sebaya..



Tahniah but my Doktor Muda..





Ads