November 27, 2016

bila rindu



best buddies..
Afi went to Kuala Kangsar since Thursday 
so the sister rindu sesangat laaaa because they're quite close..


yesterday, the sister had toothache and nak ngadu dengan abangnya..

so i made video call laaa kan, alih2 tak sempat nak cakap dah nangis2..
yang si abg plak refused to look at his sister sebab maybe dah tengok adik tuh nangis
dia pun x sanggup tengok..
hehe... priceless moment...


November 14, 2016

owh bulannnn



#supermoon

thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih.. 
amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special
laaa sikit kan sebab fenomena nih..


 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat.. 
tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar
walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih

but yeah at least for my very own memory..


 

bolehlaaa kan...

November 04, 2016

something...







Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to adapt to hostel life.. hphone dah kena tarik balik sebab penggunaan berlebihan.. itu hp biasa jer tuh.. mau boleh bw smartphone lagi ralit.. so yeah the best decision made by yours truly adalah biarlah takdak hp.. rindu?? of coz walaupun kalau ada dekat asyik nak gaduh jaaa tapi kalau depa tak call or texted me risau dan rindu tuh pasti ada.. bila depa dah duduk hostel nih satu benda yang risau sangat bila depa akan get too close dengan friends.. i've been there, and i hope they wont do the same thing...




my current obsession (tapi syukurlaaa masih boleh bersabar dan tidak membeli secara membabi buta), and yeah i dont mind buying preloved items.. so yeah mode Pandora is ON....hehe hopefully just akan tambah few more charms and that its.. sebab cek nih jenih cepat jemu dengan sesatu benda nih... hopefully not this sebab dah lama dok berkenan...




oklah that's all for today.. eh rasa mcm dah lama tak type panjang2 dalam blog nih... rasa cam nak curah lagi tapi cam dah segan.. so itu jerlah dulu.. jom layan Boboiboy lagi.. huhu sejak dua menjak nih asyik kena tengok citer nih jer.. tapi kadang tuh ok jugk... layannnnn

Ads