Skip to main content

Posts

throwback...

bersawang aih.. huhu sorry.. lama sesangat tak berupdate nih.. most of the time mmg update insta n fb jer.  tak tau dah nak cerita apa tapi letak jer lah few things here at least membakar balik semangat nak write something here (in future)


Sabah..  finally had our chance to try this.. i'v been wanting to do this since.... naaaa doesn't matter 
i love being at the beach.. 
love lagi


something i brought back home with me from Sabah.. i just love everything about it.. love at first sight.. thanks BFF for everything
Recent posts

Jalan2 sebelum Mt Kinabalu

at Rumah Terbalik, Tamparuli with all the team members



baju sama okay...



Desa Dairy Farm at the foot of Mount Kinabalu in Kundasang,



back there is where we're going...

Kinabalu 25/8/2017

i never dream of this...
when Hn told me that we're going to hike Mt Kinabalu, i was like 
Are you serious??


we've never done this before..


but


Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world. Harriet Tubman
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_dreams.html A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work. Colin Powell
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_dreams.html A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work. Colin Powell
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_dreams.html

9 Ogos 2017

finally an update..
just want to say
to my dearest dad.. 1955-2017
iena sayang abah.. you are my everything..  my hero..
semoga Allah kurniakan segala kebaikan, rahmat dan keberkatan buat abah..

Despacito.. (malay version)

sangkut dengan lagu nih pulak dah.. version guys pun best jugak..


Pergi.. Siapa yang katakan aku tak sudi Jangan cuba kau bohong lagi Benci.. Tidak pernahku lafaz walau sekali Dengar penjelasanku ini Oh.. ku.. Pasti mengharapkan lebih darimu Kenali amanah dalam hidupmu Salahkah ku pilih yang terbaik untukku Oh.. ya.. Sengaja caraku putus tidak formal Selepas ini mungkin akan lebih jelas Apa yang membuat hatiku tertutup Ku keliru.. Jujur aku katakan aku keliru Sejak pertama kali kita bertemu Ku fikir ku tahu apa yang ku mahu Ku keliru.. Buat keputusan yang terburu-buru Terima lamaran tanpa fikir dulu Sememangnya ada niat untuk beritahu Jodoh dan pertemuan ini bukan mainan Bukan senang untuk putuskan Semua demi kebaikan Jodoh dan pertemuan ini Tuhan tentukan Segalanya suratan Dia yang menjadi pilihan Pada awalnya engkau pilihan Untuk Teman kehidupan Untuk bina masa depan Untuk hari kemudian Tapi bagaimana engkau ingin mengimankan Kalau satu fardhu pun tak pernah kau kerjakan Tapi bekas…

SOFTBALL

one whole week..


from zero to now i know something about this game..


CONGRATULATION BOYS!!!!
Johan Kategori B12 MSSPs 2017.

Moment

Saturday   22nd April 2017
Bukit Tuk Dun/ Bukit Laka, Ulu Pauh