August 30, 2016

two weeks ago...



Last 2 week, i had the chance to attend the Simposium Guru Penasihat Kelab Doktor Muda 
for the 2nd time. This time it was held in Perak.. so yeah few pictures of me and friends there..


 who knows one day i could represent my state to deliver something too..


 with all my new friends from secondary school... 


group photo is a must.. our small group..
 

we eventually had a small independence day celebration.. we sang songs, we are proud to be Malaysian even with all the 'hot things' happen
 

hehe personally like this one.. because its a selfie over selfie..
thanks alot Pn Hasmuny for capturing this..

July 17, 2016

jalan raya


 semak aih memikirkan pasal .....

so nak release (konon) kita layan blog kejap...

alkisah harini punya cerita raya, eh raya kan sebulan so cerita rayalah



plan dalam whatsapp dan jemputan pun dalam whatsapp group jugak
ada kawan2 yang buat open house so sebab tadak apa nak buat
padahal kemas rumah baru 80% siap so kita p jalan2 laa pulak

kesian kat afi n aisyah dah x kemana2 sejak abah dia gi training di Johor
 


mmg suka sangat kalau gambar2 awan n view cenggini tau..
walaupun guna kamera hp jaa tapi jadilaaa

harini beraya di Kubang Gajah, Kuala Perlis dan Kodiang.
 

eh tetiba terselit gambar #dexandraperfume dalam nih
cek dok guna bau ni laa nih..
 

laa gambar ikut turutan last in first out laa pulak... ni umah last sekali kami p beraya
tq kak ngah (Majidah) atas juadah yang sedap..
 


pictures harus ada sebab bukti kata p..muahahaha..
 

eh nih gambar sebelum keluar rumah.. ishhh pening dah hp nih..
sat awai sat last..
x kisahlaa nooo....
 

 bertiga jer kami...


#shawlmimraya #teamshawlmim 
kan big boss tengah buat contest, so alang2 dah pakai shawl MIM so tag jerlaa..
mana tau rezeki dapat shawl ekslusif..

 

 haaa ni gambar hidangan di rumah pertama kami terjah..
tq haizura, sedap kuay teow goreng dengan kuah kacang..


depa geng boleh laaa sembang pelbagai topik
cek jadi tukang dengar jer laaaa
 


umah kedua, cikgu Man di Kuala Perlis..
hehe client IKEA cek yang baru masuk rumah baru..
 

angin kuat gila baq hang... terbang shawl cek..
hehe.. alkisah boleh pulak tersilap jalan nak pi umah nih..
padahal dok pi hantar barang ikea dulu mai dah sekali tapi masa tuh Hn yang drive
so cek buat tak tau jerlah...

hehe.. tapi sesat pun takder jauh, kejap jer dah kembali ke pangkal jalan...
 


sedap kuah laksa dan bihun hailam...
serius!!!!

 
 weeee rumah baru....


nih pun my fav jugak... roti jala, kalau ada yang nih yang lain tak makan dah
pun ok jer.. sebab mmg suka.

santai raya


#skttraya



sambutan raya kat sekolah pulak
gambar banyak dekat fb sekolah, malas plak nak masuk sini
so yang ada nih dari hp jer..
 

with my year 1 boys..
 

tahun nih kami buat ala2 booth pulak..
so panitia kami kena incharge bab air..
6 tong air untuk kids and 2 untuk cikgu



ada jugak persembahan guru.. 


 ada juga persembahan guru dan murid
tapi xdak dalam hp laaa pulak

gegambar dengan kawan2 pun x banyak sebab
kalut serve makanan tuk kids..
xperlah mana yang ada..



Ads