Skip to main content

our public holiday

kami ke JPJ Alor Star kemarin..
memandangkan kedah tak cuti.. so kami plan ke sana..
atas urusan tertentu..
yg akan ku revealkan bila semuanya dah selesai..
haha..

then aku ajak Hn ke KPTM jap..
aku windu dekat kengkawan lama aku..
aku rindu dekat tempat kerja lama aku..
waaa sekrang dah ramai student dekat situ..
tempat nak parking keta pun full gilosss..
bilalah nak dapat bangunan baru ek..
cian dekat kengkawan ku disana..
papepun.. dapat ler jumpa boleh dikatakan semua jugak..
kecuali beberapa orang..
hehe..
thanks for still accepting me there..
walaupun sekejap tapi puas dapat jumpa korang semua..
member aku sempat dok menjahit manik di baju kemarin..
hehe.. rilex noooo..
almaklum dengar kata la ni minggu revision kat sana..
siapler kamu shahid...
pasni ni kena proses result segala..
hehe..
papepun all the best n selamat berpuasa to all my dearest friend at KPTM AS..

dek kerana telah berjanji dengan sikembar nak bawak dorang main dekat playground..
so kami bawak depa main dekat atas pacific..
ada tempat main kat atas tuh..
al kisah sekarang bowling pun dah ada kat situ..
waaa.. syok noo..
dekat sejam jugak depa main then kami pun turun ke bawah.. Hn nak carik jeans and kasut raya dia..
haha itu tujuan utama sebenarnya..
kalau tak nanti nak kena pi cari lagi..
sebolehnya tak mau bersesak di saat akhir..

so he managed to get himself a new pair of jeans..
and shoes..
as for me nothing yet..
belum dapat gaji maa..
haha..
bukan takder duit dalam bank..
ada tapi ada keperluan lain yang perlu diutamakan..
for example..
it's going to be the twin birthday on saturday..

so that is my priority right now..
their cupcakes are coming..
pressie some more...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...