Skip to main content

our public holiday

kami ke JPJ Alor Star kemarin..
memandangkan kedah tak cuti.. so kami plan ke sana..
atas urusan tertentu..
yg akan ku revealkan bila semuanya dah selesai..
haha..

then aku ajak Hn ke KPTM jap..
aku windu dekat kengkawan lama aku..
aku rindu dekat tempat kerja lama aku..
waaa sekrang dah ramai student dekat situ..
tempat nak parking keta pun full gilosss..
bilalah nak dapat bangunan baru ek..
cian dekat kengkawan ku disana..
papepun.. dapat ler jumpa boleh dikatakan semua jugak..
kecuali beberapa orang..
hehe..
thanks for still accepting me there..
walaupun sekejap tapi puas dapat jumpa korang semua..
member aku sempat dok menjahit manik di baju kemarin..
hehe.. rilex noooo..
almaklum dengar kata la ni minggu revision kat sana..
siapler kamu shahid...
pasni ni kena proses result segala..
hehe..
papepun all the best n selamat berpuasa to all my dearest friend at KPTM AS..

dek kerana telah berjanji dengan sikembar nak bawak dorang main dekat playground..
so kami bawak depa main dekat atas pacific..
ada tempat main kat atas tuh..
al kisah sekarang bowling pun dah ada kat situ..
waaa.. syok noo..
dekat sejam jugak depa main then kami pun turun ke bawah.. Hn nak carik jeans and kasut raya dia..
haha itu tujuan utama sebenarnya..
kalau tak nanti nak kena pi cari lagi..
sebolehnya tak mau bersesak di saat akhir..

so he managed to get himself a new pair of jeans..
and shoes..
as for me nothing yet..
belum dapat gaji maa..
haha..
bukan takder duit dalam bank..
ada tapi ada keperluan lain yang perlu diutamakan..
for example..
it's going to be the twin birthday on saturday..

so that is my priority right now..
their cupcakes are coming..
pressie some more...

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…