Skip to main content

our public holiday

kami ke JPJ Alor Star kemarin..
memandangkan kedah tak cuti.. so kami plan ke sana..
atas urusan tertentu..
yg akan ku revealkan bila semuanya dah selesai..
haha..

then aku ajak Hn ke KPTM jap..
aku windu dekat kengkawan lama aku..
aku rindu dekat tempat kerja lama aku..
waaa sekrang dah ramai student dekat situ..
tempat nak parking keta pun full gilosss..
bilalah nak dapat bangunan baru ek..
cian dekat kengkawan ku disana..
papepun.. dapat ler jumpa boleh dikatakan semua jugak..
kecuali beberapa orang..
hehe..
thanks for still accepting me there..
walaupun sekejap tapi puas dapat jumpa korang semua..
member aku sempat dok menjahit manik di baju kemarin..
hehe.. rilex noooo..
almaklum dengar kata la ni minggu revision kat sana..
siapler kamu shahid...
pasni ni kena proses result segala..
hehe..
papepun all the best n selamat berpuasa to all my dearest friend at KPTM AS..

dek kerana telah berjanji dengan sikembar nak bawak dorang main dekat playground..
so kami bawak depa main dekat atas pacific..
ada tempat main kat atas tuh..
al kisah sekarang bowling pun dah ada kat situ..
waaa.. syok noo..
dekat sejam jugak depa main then kami pun turun ke bawah.. Hn nak carik jeans and kasut raya dia..
haha itu tujuan utama sebenarnya..
kalau tak nanti nak kena pi cari lagi..
sebolehnya tak mau bersesak di saat akhir..

so he managed to get himself a new pair of jeans..
and shoes..
as for me nothing yet..
belum dapat gaji maa..
haha..
bukan takder duit dalam bank..
ada tapi ada keperluan lain yang perlu diutamakan..
for example..
it's going to be the twin birthday on saturday..

so that is my priority right now..
their cupcakes are coming..
pressie some more...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..