Skip to main content

tagged again..

1. The person who last tag you is:- Mrs Tulip aka Bie

2. Your relationship with him/her is:- a cyber world friend..

3. Your five impression of him/her : she is so sweet n pretty.. cam mixed pun ada masa memula tengok muka bie

4. The most memorable thing he/she had done for you: how should i answer this.. i haven't met her yet.. but i guess the memorable things she did was commenting and leaving some notes in my blog..

5. The most memorable thing he/she had said to you: Bie ada cakap anak2 ku comel.. haha

6. If he/she become your lover, you will: takkan my lover kot.. hehe.. but she could be my lovely friends..

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be: she is not my lover duhh.. just a lovely friend...

8. If he/she become your enemy, you will: erks.. minta simpang ler.. kalau boleh tak mau buat musuh ngan sesapa pun

9. If he/she become your enemy, the reason will be: nada.. none.. no reason cause we are friend..

10. The most desired thing you want to do for him/her now is: if possible nak jumpa Bie sebabnya kami duduk senegeri.. haha

11. Your overall impression of him/her is: cantik.. n how i wish i have her smooth skin..

12. How you think people around you will feel about you? should ask those who know me and see me..

13. The characters you love of yourself are: seorang teman yang mudah mesra..

14. On the contrary, the characters you hate yourself are: suka pendam perasaan

15. The most ideal person you want to be is: A good wife, mother and daughther and also sister n friend to all my love one

16. For people that care and like you, say something to them: i love u guys.. Persahabatan adalah sesuatu yang sukar untuk di tukar ganti.. and i hope that i'm not hurting anyone out there especially my friends

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you (if u ols ada masa, answer lah dis tag ok):
so i would like to tag:

Leed (sebab Bie pun dah tag tapi dia belum buat)
Diana
Shida (my fp friend)
Babe

hmm i dont know..
sesapa jelah yang kenal aku..
emememem jgn marah..

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…