Skip to main content

tagged again..

1. The person who last tag you is:- Mrs Tulip aka Bie

2. Your relationship with him/her is:- a cyber world friend..

3. Your five impression of him/her : she is so sweet n pretty.. cam mixed pun ada masa memula tengok muka bie

4. The most memorable thing he/she had done for you: how should i answer this.. i haven't met her yet.. but i guess the memorable things she did was commenting and leaving some notes in my blog..

5. The most memorable thing he/she had said to you: Bie ada cakap anak2 ku comel.. haha

6. If he/she become your lover, you will: takkan my lover kot.. hehe.. but she could be my lovely friends..

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be: she is not my lover duhh.. just a lovely friend...

8. If he/she become your enemy, you will: erks.. minta simpang ler.. kalau boleh tak mau buat musuh ngan sesapa pun

9. If he/she become your enemy, the reason will be: nada.. none.. no reason cause we are friend..

10. The most desired thing you want to do for him/her now is: if possible nak jumpa Bie sebabnya kami duduk senegeri.. haha

11. Your overall impression of him/her is: cantik.. n how i wish i have her smooth skin..

12. How you think people around you will feel about you? should ask those who know me and see me..

13. The characters you love of yourself are: seorang teman yang mudah mesra..

14. On the contrary, the characters you hate yourself are: suka pendam perasaan

15. The most ideal person you want to be is: A good wife, mother and daughther and also sister n friend to all my love one

16. For people that care and like you, say something to them: i love u guys.. Persahabatan adalah sesuatu yang sukar untuk di tukar ganti.. and i hope that i'm not hurting anyone out there especially my friends

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you (if u ols ada masa, answer lah dis tag ok):
so i would like to tag:

Leed (sebab Bie pun dah tag tapi dia belum buat)
Diana
Shida (my fp friend)
Babe

hmm i dont know..
sesapa jelah yang kenal aku..
emememem jgn marah..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…