Skip to main content

tagged again..

1. The person who last tag you is:- Mrs Tulip aka Bie

2. Your relationship with him/her is:- a cyber world friend..

3. Your five impression of him/her : she is so sweet n pretty.. cam mixed pun ada masa memula tengok muka bie

4. The most memorable thing he/she had done for you: how should i answer this.. i haven't met her yet.. but i guess the memorable things she did was commenting and leaving some notes in my blog..

5. The most memorable thing he/she had said to you: Bie ada cakap anak2 ku comel.. haha

6. If he/she become your lover, you will: takkan my lover kot.. hehe.. but she could be my lovely friends..

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be: she is not my lover duhh.. just a lovely friend...

8. If he/she become your enemy, you will: erks.. minta simpang ler.. kalau boleh tak mau buat musuh ngan sesapa pun

9. If he/she become your enemy, the reason will be: nada.. none.. no reason cause we are friend..

10. The most desired thing you want to do for him/her now is: if possible nak jumpa Bie sebabnya kami duduk senegeri.. haha

11. Your overall impression of him/her is: cantik.. n how i wish i have her smooth skin..

12. How you think people around you will feel about you? should ask those who know me and see me..

13. The characters you love of yourself are: seorang teman yang mudah mesra..

14. On the contrary, the characters you hate yourself are: suka pendam perasaan

15. The most ideal person you want to be is: A good wife, mother and daughther and also sister n friend to all my love one

16. For people that care and like you, say something to them: i love u guys.. Persahabatan adalah sesuatu yang sukar untuk di tukar ganti.. and i hope that i'm not hurting anyone out there especially my friends

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you (if u ols ada masa, answer lah dis tag ok):
so i would like to tag:

Leed (sebab Bie pun dah tag tapi dia belum buat)
Diana
Shida (my fp friend)
Babe

hmm i dont know..
sesapa jelah yang kenal aku..
emememem jgn marah..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...