Skip to main content

aku yang kebosanan

hi all...
sekarang tengah break kejap sebelum kena jaga lagi exam at 11am..
baru kejap tadi gi kantin beli nasi..
pastu dah naik atas tak lalu plak nak makan..

rasa cam something still stuck at my throat..
yg membuatkan selera nak makan ku selalu jer terbantut...
oh dear i really need something that can burst my appetite...

ingat lagi dulu masa mengandungkan twin..
aku selalu makan fast food..
tapi sekarang nih tak de plak rasa nak makan..
maybe sebab Hn pun takder kat sini so terbatas sikit pergerakanku..
yelah sebabnya aku teramat ler malas nak kuar ke sana ke mari..
hopefully ini hanya sementara..
sebab aku teramat ler tidak suka asyik lepak di rumah jer..
sian tengok twin pun dah bosan asyik di rumah jer..
tapi nak buat camner sayang..
mama teramat ler tidak kelaratan utk keluar..

kalau keluar pun hanya tuk beli makanan..
selebihnya hanya duduk di rumah..
which is so boring..

cepatler balik....
......

Comments

  1. hi babe!:) tie rack scarf added!:) pls feel free to visit us.thanks darling

    ReplyDelete
  2. kesian plk kak iena..tgcare ok ;) walau x larat camanapun,jgn lupa update blog yer hehehe..

    ReplyDelete
  3. hi anis : surely will hop to your blog..

    hi bie : thanks dear for being concern..
    tak tahulah nape rasa letih sangat time pregnant kali nih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...