Skip to main content

aku yang kebosanan

hi all...
sekarang tengah break kejap sebelum kena jaga lagi exam at 11am..
baru kejap tadi gi kantin beli nasi..
pastu dah naik atas tak lalu plak nak makan..

rasa cam something still stuck at my throat..
yg membuatkan selera nak makan ku selalu jer terbantut...
oh dear i really need something that can burst my appetite...

ingat lagi dulu masa mengandungkan twin..
aku selalu makan fast food..
tapi sekarang nih tak de plak rasa nak makan..
maybe sebab Hn pun takder kat sini so terbatas sikit pergerakanku..
yelah sebabnya aku teramat ler malas nak kuar ke sana ke mari..
hopefully ini hanya sementara..
sebab aku teramat ler tidak suka asyik lepak di rumah jer..
sian tengok twin pun dah bosan asyik di rumah jer..
tapi nak buat camner sayang..
mama teramat ler tidak kelaratan utk keluar..

kalau keluar pun hanya tuk beli makanan..
selebihnya hanya duduk di rumah..
which is so boring..

cepatler balik....
......

Comments

  1. hi babe!:) tie rack scarf added!:) pls feel free to visit us.thanks darling

    ReplyDelete
  2. kesian plk kak iena..tgcare ok ;) walau x larat camanapun,jgn lupa update blog yer hehehe..

    ReplyDelete
  3. hi anis : surely will hop to your blog..

    hi bie : thanks dear for being concern..
    tak tahulah nape rasa letih sangat time pregnant kali nih

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..