Skip to main content

hari ini

back to work..
tekak tengah sakit sangat..
rasa cam ada something jer lekat kat tekak tuh..
adoiii nak telan air pun sakit..
huhu..

tapi aku bantai jugak minum nescafe ais..
haha..
hubby pun dah sound suruh kurangkan minum nescafe..
sebabnya..
we're planning to add new family member..
insyaallah ada rezeki dari Allah..
aku bersyukur sangat..

sekarang nih tengah break..
kul 105 sat lagi baru kelas aku mula..
tapi pagi dah straight for 6 hours..
dengan sakit2 tekak nih..
so aku kurangkan sikit bercakap..
tapi bagi budak buat kerja..


esok ada jamuan hari raya..
tapi aku rasa cam preparation tak de buat pape pun lagi..
adalah sorang dua jer cikgu yang dok sibuk..
aku pun pening..
jadik ke idak esok jamuan nih..
meeting aritu pun last minute..
ari last sekolah sebelum cuti raya..
nak buatnya esok..
hmm..

Comments

  1. k eina, bwk ja kueh2 raya lebih2 tu ke sekolah, xyah pening hehehe :D

    amboi episod raya k eina..sakan betol! nk p raya umah k eina lah..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…