Skip to main content

lepas balik kerja kemarin..


lepak2 jap..
then baru kemas2 rumah..
sementara si kembar dok mandi..
boleh ler kemas rumah lebih kurang..

sebabnya petang tuh..
pak ngah aku nak bawak tok ke rumah..
dorang nak ke klinik di Pauh..
kan tok aku sakit..
so nak try berubat di situ pulak..
sebab orang dok kata doktor tu bagus..

lebih kurang kul 330 the whole family keluar ke Kangar..
Hn nak ke post office ada urusan skit..
while waiting..
me n Nisa ke KFC di tengah Kangar..
semenjak buka kat situ kami belum pun masuk..
selalu dok pi yang satu lagi tuh..

Hn ler nak makan KFC..
so tu pasal bawak sekali si kembar gi makan kat sana..
pastu sebelum balik singgah dekat Bihun Sup Spg 4..
habuan nak jamu tetamu yang nak mai..
hehe..
otw balik sepupu aku tepon..
katanya dah sampai di rumah..
erksss... suh dia tunggu sat..
sebab kami pun dah nak sampai..

sampai je umah..
terus bawak tok aku masuk..
cian dia..
perjalanan yang jauh buat dia sakit..
huhu...
mudah2an pasni tok akan sembuh..

lepas makan2..
around 630.. Hn bawak pak ngah dan semua ke klinik tuh..
aku sempat call abah bagitau pak ngah dah sampai tadi..

lebih kurang kul 8 malam.. baru Hn sampai ke umah..
katanya pak ngah dah balik..
doktor kata tulang belakang tok sedikit lari..
Hn cakap mungkin sebab terlalu banyak baring..
aku tak tau nak komen apa..
sebabnya tok mmg tak larat nak duduk lama..
sakit katanya..
kalau boleh nak baring jer..

tapi Hn cakap..
kena kurangkan berbaring..
selebihnya aku tak tau..

aku cuma boleh doakan semoga tok segera sihat..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…