Skip to main content

raya episod 3

petang raya pertama...
kami balik ke Kepala Batas aka kampung sebelah abah..
di sana sedang menanti semua ahli keluarga lah..
aku sampai jer sepupu aku dah nak balik Perlis sebab nak beraya kat sana..
sempat ler beraya kejap then terus flat..

lepak2 sambil makan nasi..
sebabnya belum pun sentuh nasi lagi hari raya tuh..
yg aku makan hanyalah kuih2 dan bihun sup..
adik ipar aku buat laksa..
tapi dek kerana dah habis so kena ler tunggu rebusan kali ke berapa aku pun tak tau..
sabar jelah..
sempat ler aku merakamkan beberapa keping gambar raya..
walaupun tidak berbaju raya tapi mood raya tuh masih ada..
tok aku masih belum berapa sihat..
tapi sebab semua pakat ada di rumah dia cukup seronok..
aku harap tok akan segera sembuh..
dan dia akan terus gembira bersama anak2 dan cucu serta cicitnya..
malam tuh ada jugak ke rumah adik-beradik sebelah abah..
beraya lah kan apa lagi..

balik je dari beraya..
semua dah flat gilorr..
so pe lagi bantai le tido..
satu yg aku regret sikit..
tak sempat nak amik gambar beramai2 bersama keluarga di sebelah abah nih..
hmm..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...