Skip to main content

raya episod 4

pagi raya ke dua kami bergerak balik ke Kulim..
tapi sebelum tuh.. kami sempat gi beraya di rumah kenalan2 di sekitar Kepala Batas, Sungai Dua n Sg Petani...
rumah kengkawan Hn jer nih..
aku tak baper pasti sape kawan2 aku di sekitar area nih..

ropanya kawan aku yang sorang nih (dia jugak sebenarnya kawan Hn)
dah jadi orang kuat di JPN Penang..
waduhhh rezeki hang sungguh noo..
baru 4 tahun servis dah berjawatan grand gitu..
papepun tahniah yer..
sempat makan2 tengah hari lagi di rumah dia..
terima kasih daun keladi..



raya ke dua warna tema kami hijau nih..
haha.. mujur ler Hn ada baju melayu rona hijau..
walaupun ijau dia lain sikit dari hijau kami..
tapi janji ijau ler kan..
hehe..

owh.. lupa nak bagitau gegambar nih semua aku amik guna camera baru yang Hn beli..
bukan kamera hak persendirian kami tapi hak kelab rugby sekolah dia..
banyak ler duit bebudak ragbi nih sebenarnya..
ni kamera ke dua kelab dorang..
yg first tuh dah rosak..
aku ler yang merasmikan penggunaan kamera baru nih..
haha..

kamera nih kami beli di Kangar..

depa dok buat promosi kat bawah Kayangan Square tuh..
memula aku ingat nak beli guna duit sendiri..
tapi Hn cakap kamera kelab dah rosak..
so nak beli yang baru dan dia cakap biar beli tuk kelab je dulu..
kami beli yang rona hitam tuh..

hehe kalau aku yang nak beli boleh ler amik warna-warni skit tapi sebab
kelab punya so amik warna standard
tapi kalau amik kaler pink tuh aku rasa cam pelik ler pulak..
takpelah..

balik jumpa adik aku yang kecik..
dia dok sibuk cakap pasal dslr..
adoiii..
kami berdua plan nak kumpul duit tuk beli..
hehe..
doakan kami berdua berjaya memperolehinya ek

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…