Skip to main content

dance... n yoga...

am blogging sambil dok tengok malam sehati berdansa..
hehe comel plak tengok artis2 ni dok menari..

hehe.. teringat dulu masa zaman sekolah2 best jugak kalau dapt menari nih..
dulu masa sek rendah.. pernah join team tarian ulik mayang tuk sekolah..
sek menengah jarang nari tapi kami ada team dikir barat..
hehe..

sekarang cam suka sangat buat aerobik..
menari jugak ler tu kan..
tapi sekarang jarang dah buat sebab takde geng..
boring ler kalau buat aerobik sorang2..
dulu masa dekat kolej.. ada kelab senamrobik..
mmg follow..
siap dapat sijil jurulatih lagi..
haha..
thanks to my akak.. sebab sudi bawak gi kursus jurulatih senamrobik..
pengalaman semua tuh..

ohye..
one big thing...
yoga is banned..
huhu..
ntahler..
mungkin mereka lebih arif dalam menilai apa itu yoga sebenarnya..
hmm

Comments

  1. no comment on the yoga issue

    Babe pun every morning pergi kelas yoga dekat Fitness First, esok nak tgk feedback mcm mana, entah2 kene masuk lokap kot org yg practice yoga.

    So practice dalam bilik je la.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..