Skip to main content

Sudah insaf...

okeh aku dah insaf dah..
takkan lagi blog guna hp aku tuh..
wpun aku belum tahu lagi berapa yg aku harus bayar..
tapi cukupler..
sebelum aku tersandar tengok bil biarlah aku stop kan..

haha lagipun..
aku dah dapat toy baru..
aku berterima kasih benar dekat Hn..
sebab rezeki dia tersangat murah bulan nih..
so aku dapat banyak adiah dari dia..
haha dia cakap ni hadiah sempena our anniversary..
hphone yang dia bagi tuh sempena birthday aku..
so da new broadband is for our anniversary..
haha cam tak caya jer kan..

alkisah bila citer nak beli broadband ni kuar..
sama jer dengan apa yang aku baca dalam blog vp..
hehe..
bila Hn cakap the reason why dia belikan bband nih..
terus aku teringat content dalam blog akak vp..
hehe Hn cakap tujuan dia beli sebab nanti bila perut aku dah besar
dan aku dah tak larat nak gerak so senang ler ada bband nih aku
boleh jer surf internet dari mana2.
haha..
cam sama jer kan idea dia ngan abg laloque..
haha..
apapun..
thanks alot dear..
this month has been the most interesting month for me..
walaupun mood aku tak baper nak ok ke memanjang..
tapi dah dapat dua benda nih aku pun happy ler sangat..


aku ada amik gmbr guna hp tapi bluetooth laptop aku ada problem so aku cilok jer dari yahoo..tapi Hn cakap aku punya baru sikit sebab bukan rona biru or merah.. tapi warna nak kata pink cam maroon tapi kaler dia ala2 metalik gitu...

Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…