Skip to main content

Sudah insaf...

okeh aku dah insaf dah..
takkan lagi blog guna hp aku tuh..
wpun aku belum tahu lagi berapa yg aku harus bayar..
tapi cukupler..
sebelum aku tersandar tengok bil biarlah aku stop kan..

haha lagipun..
aku dah dapat toy baru..
aku berterima kasih benar dekat Hn..
sebab rezeki dia tersangat murah bulan nih..
so aku dapat banyak adiah dari dia..
haha dia cakap ni hadiah sempena our anniversary..
hphone yang dia bagi tuh sempena birthday aku..
so da new broadband is for our anniversary..
haha cam tak caya jer kan..

alkisah bila citer nak beli broadband ni kuar..
sama jer dengan apa yang aku baca dalam blog vp..
hehe..
bila Hn cakap the reason why dia belikan bband nih..
terus aku teringat content dalam blog akak vp..
hehe Hn cakap tujuan dia beli sebab nanti bila perut aku dah besar
dan aku dah tak larat nak gerak so senang ler ada bband nih aku
boleh jer surf internet dari mana2.
haha..
cam sama jer kan idea dia ngan abg laloque..
haha..
apapun..
thanks alot dear..
this month has been the most interesting month for me..
walaupun mood aku tak baper nak ok ke memanjang..
tapi dah dapat dua benda nih aku pun happy ler sangat..


aku ada amik gmbr guna hp tapi bluetooth laptop aku ada problem so aku cilok jer dari yahoo..tapi Hn cakap aku punya baru sikit sebab bukan rona biru or merah.. tapi warna nak kata pink cam maroon tapi kaler dia ala2 metalik gitu...

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…