Skip to main content

tima kasih nooo...

harini aku flat sungguh..
betul2 tak berdaya nak buat satu apa pun..

since our house pun dah macam tongkang pecah..
n di tambah dengan keadaan aku yang nak bgn pun tak lalu..
so Hn decide to hire a maid..
dorang cuma datang bersihkan rumah for half day...

so tadi dalam kul 3 lebih dorang sampai..
aku ingatkan sorang jer ropanya Hn amik sampai 2..
haha..
so bayangkan betapa tongkang pecahnya rumah aku..

dorang mmg buat kerja aku puas hati betul..
tak berenti sampailer aku suruh dorang berenti lebih kurang kul 8 tadi..
buatkan air sebab aku dah suruh banyak kali tapi depa dok kata
nanti...
papepun thanks sangat sebab sudi kemas rumah kami nih..
lagipun esok Hn nak buat kenduri sikit kat bebudak asrama..
so kalau nak harap aku kemas..
rasanya aku akan tumbang dulu..

skrg aku rasa tak sedap badan masih..
tak tau lah..
silap makan ke apa..
tapi mmg aku rasa tak berdaya nak buat apa..
mujur ler update blog nih tak memerlukan aku buat kerja berat2..

Comments

  1. baik sungguh kak iena ni..x larat2 pun buat kenduri lagi...moga Allah murahkan rezeki yg berlimpah kpd ur family (dan juga baby dlm perut tuuu...)

    nota: kak iena dah scan belum? kembar lagi kaaa??? :D

    ReplyDelete
  2. bie: blum scan lagi.. ntah tak tau ler.. kalau twin jugak.. huhu minta bie tolong jga lah.. haha..
    insyaallah nanti bila dah scan musti bagitau..
    kenduri tu sebab suami dah bernazar nak buat.. mujur bebudak asrama ni rajin menolong.. kalau harapkan kak iena tak terbuat dah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...