Skip to main content

esok hari...


kami akan ke Langkawi lagi..
huhu..
again..
tiap2 bulan pi Langkawi nih...
berjalan sungguh anak dalam perut aku nih..

hehe..
kali ni bawak rombongan bebudak asrama sek Hn..
selected only..
hehe..

katanya feri esok yang paling awal..
tak taule kul baper..
bebudak tuh akan sampai n tido di asrama malam nih..

n the best part is..
semuanya ditanggung..
hehe..
kiranya kuar duit cuma tuk beli barang yang nak beli jer..
duit naik cable car ke apa ke semua ditanggung..
sonoknya...

oklah..
ni kira cuti2 sempena our 6th anniversary..
hehe..
and owh..
i got this from Hn..
dah lama dia beli..
tapi aku saja jer tak guna lagi
sebabnya nak tunggu anniversary baru buka n pakai..


i love the smell.. tapi dengan kondisi ku sekarang nih.. 
tak boleh nak bau lama2...
takut kang aku muntah..
papepun thanks alot Hn..
sorry yer.. tak sempat nak belikan pape..
nanti ek..
hehe..

Comments

  1. dapat perfume....bestnya kakina..walaupun dah 6thn,tapi kasih sayang masih lagi banyakk kann...tahniah2...moga bahagia selamanya ;)

    ReplyDelete
  2. heppi anibestseri for u sis ... may ur love remains forever ... hugs & kiss from us here ;-)

    ReplyDelete
  3. hepi anibesari ienaa.. cekelat langkawi tadak lebih2 ka..hihi

    ReplyDelete
  4. Babe, we're updated with new collection of tie rack scarfs. now open for order. we also have fashionable shawls. see you there!! :)

    ReplyDelete
  5. to tulip: thanks for the wish dear..
    semoga bie pun berkekalan bahagia ke akhir hayat..

    to nurul: thanks to u too.. kak iena pun doakan agar nurul dan lan bahagia sampai bila2.. kisses to adam too..

    to leeds: ada cekelat banyak.. camner nak kirim.. haha... itu jer yang tahu dibeli bila sampai Langkawi leed... emememe..

    to bulan: more tie racks? wow..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...