Skip to main content

Maybe..

esok atau lusa nak balik ke Kulim semula..
Hn ada training ngan bebudak rugby dia..
so its kinda bored staying here doing nothing..

kalau dekat kulim nanti insyaallah my SIL pun akan ada di sana..
hopefully its going to be fun..
cause right now my emotion is not so very stable...
senang sangat rasa lonely n bored..
happy tu kekadang jer..
walhal i want to be happy..
yelah..
it's not good for the baby kan..

camner yer...

about my pregnancy..
its already the 15th week now..
yesterday was my 4th check up...
semua ok...

cuma masa nurse tuh nak check my tummy..
dia cakap "eh dah besar yer"
aku senyum jer..

mmg aku pun rasa perut aku agak besar berbanding usianya..
tapi apapun aku bersyukur sebab semuanya ok..
idakler ada masalah ke apa..
kalau dah dia nak besar nak buat camner kan...
selebihnya..
aku rasa aku masih lagi ada alahan..
walaupun sikit tapi ada lagi..
setiap kali aku brush my teeth i feel like vomitting...
setiap kali aku bau bedak baby Johnson sama jugak...
adoilaaa...

bab makan alhamdulillah ok jer..
kalau awal dulu aku suka sangat makan nasi goreng ikan masin..
tapi Hn tak galakkan...
awal2 dulu burger pun makanan yang aku paling suka..

sekarang aku suka makan bihun goreng..
cam sedapnya.. yummy..
air pulak suka air tembikai..
hehe..

Comments

  1. anak dlm perut kak ina suka bihun goreng yerr...sama cam auntie bie lerrr heheheh

    ReplyDelete
  2. bie: haha.. ish tak tau le baby yang suka or mak dia yang suka.. tapi kalau dapat bihun goreng sedapnya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…