Skip to main content

on the 21st

well since it was my birthday..
we did plan to go out..
but due to my not so good condition plus..
wedding here n there...
plus the laptop is 'demam'

so plan utk kuar lebih awal terpaksa di tunda ke lewat petang..
huhu..
so sad..
there goes my shopping treat..

but anyway..
around 6 we managed to go to JJ..
hehe..
plannya nak gi beli few tops and watched movie..

reached JJ around 715pm..
terus gerak gi carik surau dulu..
sebab nak solat ler kan..
pastu gi Pizza...
belanja the whole family..
hehe..
Hn yang belanja..

pastu sempat ler masuk JJ kejap jer dalam half n hour..
sebab movie kul 9..
half n hour mana sempat nak shopping..
huhu..
sadis sungguh...
adoiiiillla susah ker shopping nih ek..
sebabnya tiap kali aku plan nak bershopping harus tak dapat...

then terus naik tengok Bolt..
bebudak nih suka lah..




haha..
siap pesan masa nak balik tuh nak carik cd citer dog..
haha..
anak2 aku..
bertuah sungguh ler dorang..

aku dulu tak ingat pun baper kali jer mama n abah aku bawak gi tgk wayang..
tapi itu dulu kan..
mana nak sama dengan sekarang...

otw balik umah..
mama pulak belanja supper..
haha...
supper yang agak heavy..
aku makan bihun goreng..
then mama minta abiskan kuay teow sup..
sedap jugak..
silap tak order..

papepun that's what happen on my birthday..
takdelah sadis sangat..
tapi apa yang aku harapkan tak kesampaian..
huhu..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...