Skip to main content

on the 21st

well since it was my birthday..
we did plan to go out..
but due to my not so good condition plus..
wedding here n there...
plus the laptop is 'demam'

so plan utk kuar lebih awal terpaksa di tunda ke lewat petang..
huhu..
so sad..
there goes my shopping treat..

but anyway..
around 6 we managed to go to JJ..
hehe..
plannya nak gi beli few tops and watched movie..

reached JJ around 715pm..
terus gerak gi carik surau dulu..
sebab nak solat ler kan..
pastu gi Pizza...
belanja the whole family..
hehe..
Hn yang belanja..

pastu sempat ler masuk JJ kejap jer dalam half n hour..
sebab movie kul 9..
half n hour mana sempat nak shopping..
huhu..
sadis sungguh...
adoiiiillla susah ker shopping nih ek..
sebabnya tiap kali aku plan nak bershopping harus tak dapat...

then terus naik tengok Bolt..
bebudak nih suka lah..




haha..
siap pesan masa nak balik tuh nak carik cd citer dog..
haha..
anak2 aku..
bertuah sungguh ler dorang..

aku dulu tak ingat pun baper kali jer mama n abah aku bawak gi tgk wayang..
tapi itu dulu kan..
mana nak sama dengan sekarang...

otw balik umah..
mama pulak belanja supper..
haha...
supper yang agak heavy..
aku makan bihun goreng..
then mama minta abiskan kuay teow sup..
sedap jugak..
silap tak order..

papepun that's what happen on my birthday..
takdelah sadis sangat..
tapi apa yang aku harapkan tak kesampaian..
huhu..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..