Skip to main content

stories....


about last week..
since my SIL is back at Kulim.,,
so we had our shopping agenda..

at last dapat jugak ku membeli beberapa helaian baju n suar..
masa krismas tuh kami gi JJ Seberang Prai..
ingatkan JJ akan tutup lewat since it's a public holiday kan..
tapi ropanya the next day baru dia tutup at 12 am..
apa pun sempat jugak rembat baju..
mujur twin di jaga oleh my mom's maid..
and ada geng nak bershopping so it was fun..
here are some of the hasil rembatan..





sorry ler tak edit pun gambar tuh..
sebabnya laptop aku baru jer kena format so photoscape belum install..
haha..
lagipun sekrang nih tengah dalam mood malas nooo
nak install pape dalam laptop..

eh lalut citer lain pulak..

the next day..
we headed to JJ again..
believe it or not..
the same place again..

nih semua gara2 Special J Card day..
lagipun semalam tak puas shopping..
my mom ada berkenan satu baju tuh..
tapi SA tuh cakap datang esok kak sebab ada 50% less..
so apa lagi.. tak ketahuan ler kami..
hehe..

memandangkan my mom kena pi sekolah..
so just the four of us when to JJ..
anak2 kami tinggal kat umh dengan 2 maids...
me beli baju tuk my mom, few shirts n tops, bras n undies...
sesuai ler tuk badan baru nih...
hehe...

pastu tengok dekat bah groceries depa dok buat Happy Hour sales..
gila2 punya ramai orang..
waktu kami turun tuh dengan dok sales comforter set..
dari rega dekat 200++ tinggal 50 hengget jer..
orang pakat borong tak ingat donia..
hahaha...
aku ngan adik aku gelak jer tengok..
tak teringin pulak aku nak beli..
yelah sebab target aku cuma nak beli baju tuk aku jer..
haha..
dekat twin pun aku tak beli pape..
kijam punya olang...


ntah pape beg jusco nih pun aku beli..
tapi morah jer..
tak sampai 5 hengget pun...
reusable maaa...

aku suka pi mall time krismas sebab aku suka tengok decorationnya..
suka tengok pokok krismas rekaan dorang..







Comments

  1. sis .. best gi shopping berdua .. sian budak2 sumer tinggal ..mana tak mama2 dorg sakan menyoppingggg .. nice shopping & spend time with u ... ada masa kita gi lagie ... ;-)

    ReplyDelete
  2. hehe yup
    nanti bila2 kita gi shopping lagi..
    takpelah anak2 kasi rehat plak..
    emememe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...