Skip to main content

stories....


about last week..
since my SIL is back at Kulim.,,
so we had our shopping agenda..

at last dapat jugak ku membeli beberapa helaian baju n suar..
masa krismas tuh kami gi JJ Seberang Prai..
ingatkan JJ akan tutup lewat since it's a public holiday kan..
tapi ropanya the next day baru dia tutup at 12 am..
apa pun sempat jugak rembat baju..
mujur twin di jaga oleh my mom's maid..
and ada geng nak bershopping so it was fun..
here are some of the hasil rembatan..





sorry ler tak edit pun gambar tuh..
sebabnya laptop aku baru jer kena format so photoscape belum install..
haha..
lagipun sekrang nih tengah dalam mood malas nooo
nak install pape dalam laptop..

eh lalut citer lain pulak..

the next day..
we headed to JJ again..
believe it or not..
the same place again..

nih semua gara2 Special J Card day..
lagipun semalam tak puas shopping..
my mom ada berkenan satu baju tuh..
tapi SA tuh cakap datang esok kak sebab ada 50% less..
so apa lagi.. tak ketahuan ler kami..
hehe..

memandangkan my mom kena pi sekolah..
so just the four of us when to JJ..
anak2 kami tinggal kat umh dengan 2 maids...
me beli baju tuk my mom, few shirts n tops, bras n undies...
sesuai ler tuk badan baru nih...
hehe...

pastu tengok dekat bah groceries depa dok buat Happy Hour sales..
gila2 punya ramai orang..
waktu kami turun tuh dengan dok sales comforter set..
dari rega dekat 200++ tinggal 50 hengget jer..
orang pakat borong tak ingat donia..
hahaha...
aku ngan adik aku gelak jer tengok..
tak teringin pulak aku nak beli..
yelah sebab target aku cuma nak beli baju tuk aku jer..
haha..
dekat twin pun aku tak beli pape..
kijam punya olang...


ntah pape beg jusco nih pun aku beli..
tapi morah jer..
tak sampai 5 hengget pun...
reusable maaa...

aku suka pi mall time krismas sebab aku suka tengok decorationnya..
suka tengok pokok krismas rekaan dorang..







Comments

  1. sis .. best gi shopping berdua .. sian budak2 sumer tinggal ..mana tak mama2 dorg sakan menyoppingggg .. nice shopping & spend time with u ... ada masa kita gi lagie ... ;-)

    ReplyDelete
  2. hehe yup
    nanti bila2 kita gi shopping lagi..
    takpelah anak2 kasi rehat plak..
    emememe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..