Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2009

Sepetang di Arau....

apa ye nak tulis nih

owh tadi petang pas Zuhur aku bawak twin kuar jap..
nak gi carik bebarang tuk kelas aku..
sesambil tuh boleh ler rehatkan minda aku di luar pulak kan...


lagipun sian no aku tengok kembar aku asyik terperap dalam rumah..
ulang alik dok tengok channel PHDC n Cartoon Network tuh..
aku pun dah jemu...


so kami ke kedai stationeries yang selalu Hn singgah...
kalau dia ada pape tuk diphotocopy...
mulanya aku ingat nak suruh dorang photocopy my class timetable to size a3..
tapi bila pk balik kang nanti kena isi jadual besa yang disediakan oleh office
so aku batalkan niat tuh..
aku cuma beli plastic cover tuk meja, some color paper for the bulletin board
n other related tools for the class...

since aku cikgu kelas tuk 3 Arif so aku rasa tak salah aku
sediakan sikit bebarang keperluan kelas...
otak aku mmg plan mcam2 nak sedia dalam kelas
cuma aku takut aku tak cukup tenaga tuk buat semua tuh...

yolah kalau budak tuh dah besa lain citernya
nih nak suruh balut meja pun tunggang langgang
camner …

sempat ke pasar...

dek kerana Hn ke Langkawi
so kemarin sempat ler ke pasar tuk beli
bebarang rumah buat kami tiga beranak..

haha..
pegi pun dah lewat kul 11 baru gi pasar
pape tah kan..
mujur ada lagi bebarang tuk dibeli..

ada sayur skit... and ikan n sayur.. yolah aku beli pun bukannya banyak sangat..
cukup2 jer hingga Ahad..
sebab hari sekolah aku jarang masak..

tiada kelaratan..
boleh ke bagi alasan gini.. dari pasar terus ke Kuala Perlis.. Hn kena gi beli tiket feri... ramai gak orang kat jeti tuh.. rasanya baru balik dari Pulau kot.. so dapatler tiket kul 630 ptg...  then terus balik umah.. masak serba sikit then aku terus 'pengsan'.. hehe.. letih ler tuh

feeling lonely..

ala..
Hn is not around..

ptg tadi dia ke Langkawi dengan PK HEM dia..
ada kursus tuk warden asrama..
huhu..

on Sunday baru dia balik..
so now me and twin jer di rumah..
so far ok jer..
no problemo..

dorang pun dok seronok ler nengok tv..
yolah takde nak berebut ngan abahnya..

hehe..
so since he is not around.. n me dunno what to do.. so aku ambil peluang tengok citer2 nih.. aku dload masa balik kulim arituh.. aku suka citer2 nih.. tapi aku tak berpeluang carik dvd or cdnya.. pape tah..

ingatkan apalah haiii

ememee
able to get connected to the line again...

pape tah aku nih

hmm baru je lepas lunch...
mujur adik aku balik..
sebabnya kelas dia ropanya nan ada pagi tadi
so around 11 dia ada di rumah

aku minta tolong dia belikan cendol pulut
credit to Yahoo Image Search teringin nak makan...
hehe
kuarler dia gi beli...

aku ingatkan dah takde sebab mcam dah tengah hari kan..
tapi ada jugak rezeki aku nak makan...


sedap...
mmg dah lama kedai tuh buka kat situ
dari zaman aku sekolah rendah lagi dah ada
dulu gerai kecik jer
sekrg dah besar
aku suka cendol pulut dia...

hehe
tapi idak ler ada gambar nya ye
nanti2 kalau aku lalu situ aku amik gambar..

perut aku pun dah sengkak sangat nih..
nak rehat jap
adiosssss

when i had the chance....

to update okey..
just a few pictures taken while i'm here at my mom's...
i love being here...
cuma kekadang its a bit bored since there's nothing much to do..
yolah..


(them playing around the house n making trouble) all day long
being stuck in the house..
since no body care to go out..

but anyway..
today mom is back to school..
dad is out also..

me had the chance to use the lappy..
so here's an update...


(us at one of our relatives wedding) (i would love to get some of this) (them in happy n sad moments) me being so poyo

Boring

I would like to write something..
but am not in the mood to do so..


i would love to watch the followings...

cam best je kan..tapi ntah bila..huhu..

Gong Xi....

to all Chinese around the world..
aceh around the world gitu...
haha...


papepun
semoga semuanya happy holidaying n take care...





muahs....
me

about me n pregnancy

alhamdulillah dah 20 minggu usia kandungan aku...
aku doakan semuanya ok sampai ke saat aku melahirkan..
walaupun terkadang risau jugak sebab masalah berat aku..
apapun..



tadi pagi masa kuar dgn both my parents n twin ke pekan..
i could feel my baby..
tetiba masa dok touch my tummy i feel something hard..
terkejut jugak..
tapi aku tahu itu baby aku..
dah 3-4 aku usap perut aku especially tmpat yang aku rasa keras tuh..
then a while later dah takder.
mungkin baby aku dah pusing tmpt lain kot..


hehe..
love it..

owh this is something from the BabyCenter..
untuk aku yang dah 20 week pregnant..

How your baby's growing:
Your baby weighs about 10 1/2 ounces now. He's also around 6 1/2 inches long from head to bottom and about 10 inches from head to heel — the length of a banana. (For the first 20 weeks, when a baby's legs are curled up against his torso and hard to measure, measurements are taken from the top of his head to his bottom — the "crown to rump" measurement. After 20 weeks, h…

cerita ari...

kemarin..
pagi tuh mama gi sekolah ada progam dengan waris tahun 6..
so aku lepak kat umah jer lah ngan twin n mom's maid..

adoillla bosan pulak..
yolah..
kalau adik aku ada at least leh gak anak2 aku main ngan dia..
tapi nih tinggal kami berempat je kat umah..
so..



paksa rela lah bagi twin main laptop..
hehe..
dorang layan Mickey Mouse Clubhouse...
cukup teror kalau main game kat situ..



huhu..
then adik aku balik..
then mama pulak..

so kami pun gerak ke Bertam sebab ada kenduri di sana..
waktu kami sampai tuh orang dah tak ramai...
tinggal adik beradik terdekat jer..
Nisa as usual makan laksa je lah..
Yana, mom's maid suapkan nasi..
then dorang lesap gi main dalam rumah..


gambar perut aku lima bulan...
besar kan..
semua cakap besar..

dan itu gambar twin sewaktu kebosanan di rumah..

Klinik n Majalah

tadi pagi g klinik tuk check EOD & Bp...
so far masih lagi ok.. cuma pagi tadi aku ada sedikit pening..
so nurse tu pesan kalau rasa sakit kepala lagi..
n teruk..
terus gi hospital jangan dok rehat2 jer kat umah...
baik bosss...




then kami ke Kedai Ijau (haha Petronas.. tapi twin panggil kedai ijau)..
mama nak beli newspaper..
sempat jugak beli roti n Shine..
termasuk beberapa naskah majalah yang biasa aku beli..
Eh n Intrend
(sodih sebab last month terlupa beli Intrend)

Best friends getting married...

i watched this...
early this morning...



BrideWars
because i couldn't sleep..






















haha..
the lappy was working really hard to dload this film..
aku tau aku tak leh ler nak ajak Hn or sesapa gi tengok wayang..
so nilah kaedahnya...







aku suka sangat tengok ropa si Anne nih..
manis jer..


photo credit to IMdB


aku taknak ler story pepanjang..
lagipun aku tak reti nak review film nih...
tapi aku suka..
aku suka citer2 gini..

Cuti2 Malaysia

memandangkan tajuk pun dah bagitau alkisah cuti kan..
so as u all know ler.
kami balik ke Kulim..

last aku balik tahun lepas...
aceh.. lamanya..

haha.. yolah masa kenduri sepupu aku kan aku balik..
then mana de balik lagi..

hehe..
Hn cuma antar je sebab dia ada Rugby Open dekat2 area Nibong Tebal..
so tadi around 5 something kami gerak dari Arau..
dia bawak sekali sorang ex-student dia naik GL ngan kami..
oklah at least dia ada teman sembang..

Yana tido sebelum kuar dari Perlis lagi..
while Nisa.. dia dah puas tido kat umah sebelum tuh..
so aku kena lah melayan cik limah sorang nih..
haha..
asyik dok tanya aku dah sampai mana..
mujur sekarang musim orang amik padi..
so dia seronok ler dok tengok mesin padi..


terseksa kejap sebab pakai seat belt the whole way to Kulim..
rasa cam tak selesa dengan keadaan perut aku yang semakin boyot..

alkisah sampai Kulim ala2 pas maghrib..
so suruh Hn n anak buah dia tuh solat dulu..
sebelum dorang gerak ke tmpat seterusnya..
Hn sempat beli laksa kesukaan dia.
mmg wajib tiap …

jem.. jem.. jem

sapa kata perlis tak jem..
haha..
tengok nih..

nilah keadaannya setiap jumaat dekat Arau..
mmg jem..
tapi idakler teruk sangat macam yang ditempuh warga KL..
dah yang sewaktu dengannya

cerita-cerita

bab jadual nih..
ni jadual kerja aku di sekolah..
hehe..
seminggu 31 waktu... tu kira termasuk dengan perhimpunan..
memandangkan tugas aku sekarang adalah tukang buat jadual waktu..
dengan menggunakan software yang diberi
(sebab aku attend course nih dengan PK 1 aku dulu)

so GB letak kepercayaan kepada aku utk buat..
tapi dia akan semak ler..
idakler aku gila kuasa sorang2..


so..
tahun lepas lagi (penghujung Dec dah mula buat versi 1)
lepas buat aku bagi PK 1 dan GB sorang satu salinan utk
disemak sebelum aku print..
tugas print pun aku amik..
haha..
rajin nooo aku nih..


kiranya sebelum cuti lagi dah siap versi yang no 1 tuh..





tapi nak dijadikan citer..
masuk tahun baru..
versi satu tuh terpaksa di ubah..
memandangkan sek hanya terima seorang guru tambahan utk subjek Muzik..
tu pun sampai sekarang belum sampai..
yang ada sekarang adalah guru ganti kepada sorang cikgu yang bersalin bebaru nih..


naper le lambat sangat aku pun tak tau...
so buatler 2nd adjustment...
takpe aku pun dah mula faham camner nak buat..
t…

something cheer me up..

selain citer aku gi check up..
aku juga dpat bungkusan nih arini..



thanks an..
hehe.. cepat sungguh ngantarnya..
papepun i love the pants..
sedap je pakai dengan keadaan perutku yang semakin membesar nih..
nanti leh beli lagi..



baju ijau tuh..
mmg dah lama aku teringin nak beli baju gitu..
tapi tulah..
aku jarang benor gi kuar shopping nih..
so bila nampak baju nih ada jual kat blog an..
aku terus sambar..
walaupun aku tahu design dia dah agak lama..



hehe..
tarak hal lah..
aku yang nak pakai kan..
at least ada jugak baju baru..

cuma sekarang baju nak gi sekolah jer..
hehe..
bebaru nih ada budak datang tanya..
'teacher pregnant ker'
aku senyum jer dan cakap 'yes, baru perasan ker'
'tak lah hari sabtu hari tu lagi dah perasan'


tu tandanya baju2 yang aku pakai sudah mula menyendat..
aku sudah makin membesar..
dan mmg aku akui.. badan aku dah semakin besar..


hmm..
bila plak nak beli baju tuk gi kerja nih



MGTT- part 2

balik le aku ke sekolah..
sempat masuk satu kelas jer for 30 mins..
then gerak ke klinik semula..



waktu aku sampai tuh..
lengang je klinik..
mungkin sebab harini mmg depa cuma amik kes2 tertentu je kot..
kalau ari selasa aritu mmg padat..
so memandangkan waktu aku sampai tu baru kul 950 lebih.. so dorang suruh tunggu..


lagipun aku cam penat sikit..
so takpelah..



kul 10 lebih skit.. nurse tu panggil..
'tak makan apa2 kan'
aku geleng jer..

'tadi amik darah tangan mana'
'kiri'
'ok sekarang amik sebelah kanan pulak'
so dia pun lakukan lah prosedur tuk amik darah..
masa nak cucuk tuh aku rasa mungkin dia tersilap skit kot..
sebab dia ada sebut mcam dia tersilap skit..
takpelah..
nak buat camne lagi dah..


then dia suruh antar darah dekat next counter..
aku gi jer..
pastu lepak jap...
pastu dah siap..
aku tanya..

'aritu cakap kena check air kencing sekali ngan tekanan darah'
nurse tuh tengok aku cam blur pulak dah..
'abis tu kena buat ke tak payah'
sebab dia cam dah takde …

MGTT- part 1

okeh memula kita citer pasal aku punya check up noo..
so around 745 aku dah gerak ke klinik sebab janji kul 8 kat sana..
waktu aku p daftar orang tak ramai lagi..
lega..


then aku terus ke tmpat check up aku..
kena tunggu jap sebab depa pun mcm baru open jer..
so takpelah..
sempat aku rehat jap..

Nurse tu tanya nak buat apa..
aku cakapler kemarin suruh mai buat MGTT..
'la kena buat jugak ke' balas sorang lagi nurse..


then..
darah aku di ambil...
lengan sebelah kiri aku..
then terus minum air yang dorang bancuh..
rona oren..
dia cakap air gula..
tapi aku rasa cam besa jer..

'eh cepatnya minum.. '
aku cam .. eh nape takkan salah kot
'selalunya cukup susah orang nak abiskan cepat air nih'
lorrr yeka..
ntah aku takde masalah pun rasanya cam ok jer..

then
dia pesan kul 10 tepat kena ada balik kat sini..


n jangan makan pape ye..
okeh..




Problem - part 3

so pas dah setel check segala..
aku dapat ler senarai appointment tuk esok n on the 29th..

untuk esok..
malam ni aku kena puasa start kul 10 malam..
sebab esok dorang nak buat ujian glukos dalam darah..
(amik darah lagi)..

then selang sehari kena pi lagi check tekanan darah..
huhu..
tak kisah lah janji aku tahu kondisi aku yang terkini..
harapan aku agar apa pun masalahnya biarlah dekat aku jer..
jgn dekat baby aku..
hopefully semuanya ok..





sampai je sekolah aku terus makan..
lapar sangat..
yolah dah kul 11 belum makan lagi..
pagi tadi cuma makan cereal n minum susu jer..
masa makan tuh dorang bagitau ada kenduri nasi ayam dkt bilik guru..
takpelah aku dah makan pun masa tuh..
hehe..

sempat ler aku sms Hn bagitau dah sampai sekolah..
then sms pulak sorang akak cikgu sekolah jugak..
yang baru pas bersalin bgtau apa yang berlaku..
dia kata selamat minum air glukos..
(erksss tak sedap ke weii)..
then sempat lagi bagitau berat tu sebab twin lagi kot..


kengkawan kat sekolah ramai yg dok berbunyi kata twin lagi kot…

Problem - part 2

so memula tuh.. 
aku tanya ler dulu pasal mcm mana anak dia dekat pra..
yolah time tu dia nak menulis pe tah kat buku pink aku tuh..

then sembang2 skit..
idakler dia bercakap pasal berat badan aku..
tup2... aku pun tanya..

'tadi nurse kat luar tu cakap berat saya naik banyak.. betul ke'
then baru dia check balik previous weight dengan yang current..
lorrr aku ingatkan dia perasaan.. ropanya idak..
mujur aku tanya...

'a'ah le.. berat naik banyak nih..'
'lalu makan ker'
aku bagitau aku macam cam biasa jer..
aku cuma makan nasi sekali jer sehari..
sebab malam mmg aku tak selera nak makan nasi..
between that adalah aku makan kuih ke.. roti ker..

'yelah berat ni sepatutnya naik dalam sekilo lebih jer..'
'ni dah sampai 3 kg nih'
then dia mula tanya nurse sorang lagi yang dalam bilik tuh..
aku pulak dah mula risau sikit..
pe masalah laks nih..


aku tanya dia..
naper ye berat boleh jadi gini..
mmg bermasalah ke kalau berat bada naik sangat cam gini..
'takut ada masalah …

Problem....

hi all..
seperti yang aku bgtau aku ada check up arini...
so kul 8 pagi tadi aku pun gi ke klinik dengan drive GL..

aku sampai orang dah agak ramai tapi takpelah
sebab aku dah pun maklum kat sekolah yang aku akan lewat
sikit sebab gi klinik...


so rutinnya cam biasalah..
cek air kencing.. then timbang berat..
2 kali aku kena timbang sebab nak kepastian..
nurse tu heran sebab pa berat aku naik banyak sangat..
aku pun terus cam confuse seketika..

so takpe dia check pulak tekanan darah..
ok jer...
so utk pengetahuan korang..
last month berat aku adalah 64kg..
n this month berat aku sudah naik 3 kg..

mmg aku pun rasa aku semakin berisi n berat..
so memandangkan nurse tu pun takde cakap pape lagi
n terus jer suruh aku gi amik darah..

proses amik darah pun ok..
tunggu lagi..
masa nih dah kul 9 lebih..

mmg orang ramai tul..
then giliran aku pun tiba..
masa tu Hn pun sempat antar capati tuk sarapan pagi aku..
tapi aku tapaukan jer tuk dibwa ke sekolah..
mujur pagi sebelum kuar aku sempat makan cereal n minum susu..



k..
d…

Mari Menggoreng

so nak goreng apa plak arini..
owh ye..
badan aku start gatal2 ler lately..
nape ek..

adoiiillla..
nak kata sebab kulit kering idak juga..
masalah air kot kan..
tapi mmg satu badan senang2 je rasa gatal..
huhu..
nak sapu pe nih..


tadi gi amik twin di sekolah ijau (haha dorang panggil sekolah ijau)
so bila dah amik kenalah p kedai..
kakak siap pesan
'nak coklat ngungu, ijau, oren ngan pink'
(ungu dia jadi ngungu)
haha.
adik pulak
'nak aiskrim biru'

hmm cam tulah..
kalau pas balik sekolah jer musti nak kena beli jajan..
(jajan ni bahasa jawa kalau tak silap aku.. maksudnya cam gula2 atau makanan ringan)




so aku pun sempat ler singgah beli kuih barang 2-3 jenis..
petang2 ni lapar pulak kekadang tuh..
tadi tengah hari aku makan pasembor..
orang kantin buat..

n owh esok aku ada check up..
tak sabar nak bagitau pasal badan aku yang gatal2 nih..
hopefully ada solutionnya..


dan owh..
harini jugak hari gaji tuk kktgn kerajaan..
so aku pun dah buat beberapa pembayaran penting..
aka rumah, kereta, sekolah ijau …

my feeling today

am already 19th week pregnant..
sekarang nih tengah rasa tak baper sedap perut..
cam silap makan ke apa ke..
sakit2 belakang dah selalu..
pinggang pun dah mula rasa menyucuk2...


harini satu hari aku rasa cam nak baring jer..
tapi mana boleh maaa..
banyak house chores yang perlu di siapkan..
nipun belum lagi gosok baju tuk sekolah..
mne, Hn and oso the twin..
adoiiii banyak tuh..


tadi gagahkan juga kuar gi isi minyak GL..
yolah esok pagi dah sekolah..
takut tak sempat lak..


ni pun nak duduk rasa tak kena..
nak baring..
cam dah letih satu badan asyik baring jer..

it's time to answer some questions

haha.. cam lawak pulak.. sebab aku nih jarang kena tag.. so bila SIL aka Puan Diana
mentagkan aku.. so cam.. hehe aku kena tag.. (sekali lagi poyo)


oklah dik.. akak jawab nooo..

soklan pertama : Do u think U are HOT?
adoiii hot ke.. hot in term of what? hot temper? hot.. hot.. or hot apakah..
kalau bab temper.. kekadang aku boleh hot jugak tapi sangat jarang.. cuma bila dengan anak2 aku senang jer hot especially dgn keadaan aku sekarang..

kalau hot lain2 tuh.. ish aku tak pasti ler pulak... idak kot.. aku nih sempoi2 n biasa jer orangnya..


soklan ke dua : Upload a fav pic of u...

soklan ke tiga: Why do u like this picture?
Sebabnya dalam gambar nih aku punya gambar masa kecik dulu n sekarang.. hehe.. aku buat dalam bentuk collage nih dah lama.. bila tengok2 balik cam comel jer aku dulu.. haha.. sape lagi yg nak puji aku kan.. so aku pujilah diri aku sendirik..

soklan ke empat: When was the last time u ate pizza?
Last year.. fuyooo cam dah lama je kan.. yolah bulan 12 tahun 2008... kalau tak sila…

Al-kisah Bubur Asyura

harini sekolah aku buat Program Bubur Asyura...
7 kawah sekali kacau..
macam kenduri wooo..
sungguh happening...

aku punya group member pun best abis..
kiranya group kami antara yang last le masukkan bahan2..
tapi towards the end..
kumpulan kami yang masak dulu...
tima kasih ler kepada tukang kacau kami... Pak Tam n Abg Long..
hehe sorang cikgu sekolah aku n sorang lagi import dari Sg Petani..
husband sorang akak nih.. gorup kitaorg ler..

memula tuh cuak jugak sebab adunan kami mcm tak baper menjadi..
tapi alhamdulillah bila dah siap..
sedap ler pulak..
walaupun ada rasa n bau hangit sikit.. sikit jer okey..


bebudak nih walaupun sepatutnya kena pi duduk dewan
dengar ceramah... tapi tak payahler..
penat suruh jer..
nak mengacau jugak kerjanya..

haha...
kalau waktu aku sekolah dulu..
cikgu siap panggil budak welfare dah..
tapi ok lah..
at least dorang tahu jugak buat bubur asyura nih..

lebih kurang kul 1140am semua 6 kawah dan siap..
cuma tinggal 1 jer yang lewat sikit..
tapi kira ok lah sebab bebudak semua dah …

Why.. why.. why...

kenapa ye..
arini tetiba aku rasa amat tidak best..
aku rasa cam lonely jer..
aku rasa cam tak seronok jer..



padahal aku dah ada twin... i'm supposed to be happy kan..

tapi tak...
ntahler..
hormon aku tak stabil lagi kot..
tak taulah...








on the other hand.. tapi petang ke sekolah lagi..
kali nih aku pi atas urusan nak balut hadiah2 tuk akt Merentas Desa
yang akan dijalankan pada hari Sabtu nih..

paginya aku n Kak Zam pi beli dekat kedai RM1.90..
banyak jugak kami memborong..
haha..



so bila dah balut semua siap..
lega sikit..
tapi aku masih takde mood n not feeling so good...

adoiiii le korang yang baca blog aku nih musti dah jemu dengar
aku asyik takde mood n asyik bosan jer kan..


dah tu nak buat camner kan..
emo jer aku nih..

another day...

am so damn tired..
badan aku dah sakit2..
arini cam sehari suntuk aku di sekolah..
from early morning till evening..

tapi aku gagahkan jugak..
mai tunjuk muka pun jadilah..
sebab aku tak suka orang cakap belakang..
kata itu ini...

selagi aku mampu pergi aku akan pergi..
walaupun pi setakat duduk sembang2 dgn cikgu2 yang lain..
sebab kekadang pengalaman tuh..
datang dari sesi sembang2 jer..


so aku tak keberatan..
dan aku berharap sangat orang takkan kata aku di belakang..
sebab so far yang aku tau aku buat kerja ikhlas...
aku buat sebab aku suka..
bukan sebab aku harapkan orang puji aku berbakul2..








duhhhh..
aku betul2 dah rasa mengantuk sekarang..
so off to bed..
esok ada sekolah lagi..


salam...

owh dear..

i've reached home around 2 something...
but till now i haven't took my bath yet..
why..












because Hn n his friend is busy installing the water heater...
and something else too at twin's room..
so here i am at ruang makan...
blog surfing n web surfing..








later this evening..
i'm going back to school for the sport house practise..
adehhhh letih badan den gini...

esok punya jadual lagi happening..
sekolah 745 until 105..
sambung dengan akt ko-kurikulum 105-245..
then 245 kami ada ko-k punya first meeting (teachers only)..

then dont know kul baper abis..
petang sambung lagi latihan rumah sukan...
sampai kul 6...




so that's about it..
for my sch act for today n tomorrow..
i think they are already done with their work..
so i need to go n take my bath n pray..
n then rest..



















then..
back to school..

Layan kan jer entry nih..

aku tengah dok layan majlis resepsi Mawi&Ekin nih..
adoiiii..
so nice ler..
the deco.. the theme n what so ever...

bertuah dorang kan..
aku doakan semoga perkahwinan dorang berkekalan ke akhir hayat..
suka plak aku tengok dorang berdua nih..

waktu dok tulis nih tengah persembahan si kecik molek Mila..
sapa yang tengok tahulah kan..
hehe..
so nice..

jadi kerja sungguh aku dok amik gambar guna hp aku..
kah.. kah..
gelakkan aku...

nantilah aku sambung update...

k gambar ni tak ikut susunan kejadian tau..
haha...
korang layan ler kejap ketak berapa ok an aku nih..



















k cukup dulu..
kang aku letak lagi...
twin dah balik nih..
aku pun nak solat jap..


lalalalalalala....