Skip to main content

1 Januari 2009

yesterday morning..
mmg aku tak larat sangat nak bangun..
so aku tak pergi pun sekolah..
walhal kena pi sebab ada pendaftaran pelajar tahun 1 n pra sekolah..
even pendaftaran twin pun Hn yang gi uruskan..

alhamdulillah twin dapat masuk SK Tenku Budriah tuk pra sekolah..
so pasni dorang akn ke SKTB until 1130..
then Hn akan amik n hantar dorang ke Pasti sampai waktu aku balik sekolah..
semoga mereka akan lebih bersedia untuk sesi persekolahan sebenar nanti..

so lepas zuhur..
Hn ajak ke AS tuk beli baju sekolah dorang..
memandangkan setiap Isnin kena pakai baju sekolah so we decided to get
each of them a pair of school uniform..
kami ke Tesco jer..
ntah lebih seronok ke sana..

sebelum tu makan dulu..
then terus gi carik baju sekolah dorang..
mujur ada saiz dan cukup2 tuk dorang jer..
haha..
kalau lewat sikit alamat takdelah baju sekolah..
then kami carik kasut sekolah pulak..
semua Hn yang pilihkan..
comel jer..
(nanti aku letak gambarnya)

Hn pilih satu design kasut nih..
sebab katanya lebih feminin..
haha..
lawak jer aku dengar..
then berterusan ke beg sekolah dan beberapa perkakasan sekolah..

erksssss....
which then make me feel so terharu..
sudah besar anak2ku..
dah nak masuk sekolah dah..
kejap je masa berlalu...

semoga di sekolah nanti..
adik dan kakak akan menjadi pelajar yang bertanggungjawab..
menjadi pelajar yang baik dan cemerlang..
sebab mama tak mampu jadi cikgu yang baik buat adik n kakak..
tapi insyaallah mama berjanji akan menyediakan segala yang perlu
utk adik dan kakak belajar sebaik mungkin..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...