Skip to main content

Cuti2 Malaysia


memandangkan tajuk pun dah bagitau alkisah cuti kan..
so as u all know ler.
kami balik ke Kulim..

last aku balik tahun lepas...
aceh.. lamanya..

haha.. yolah masa kenduri sepupu aku kan aku balik..
then mana de balik lagi..

hehe..
Hn cuma antar je sebab dia ada Rugby Open dekat2 area Nibong Tebal..
so tadi around 5 something kami gerak dari Arau..
dia bawak sekali sorang ex-student dia naik GL ngan kami..
oklah at least dia ada teman sembang..

Yana tido sebelum kuar dari Perlis lagi..
while Nisa.. dia dah puas tido kat umah sebelum tuh..
so aku kena lah melayan cik limah sorang nih..
haha..
asyik dok tanya aku dah sampai mana..
mujur sekarang musim orang amik padi..
so dia seronok ler dok tengok mesin padi..


terseksa kejap sebab pakai seat belt the whole way to Kulim..
rasa cam tak selesa dengan keadaan perut aku yang semakin boyot..

alkisah sampai Kulim ala2 pas maghrib..
so suruh Hn n anak buah dia tuh solat dulu..
sebelum dorang gerak ke tmpat seterusnya..
Hn sempat beli laksa kesukaan dia.
mmg wajib tiap kali balik Kulim musti beli laksa itu..




mama pun cakap aku sudah besar..
semakin membulat..
haha..
amik ko..


bebudak nih asal balik jer terus terpa bilik pak su dorang..
naik main komputer..
haha.... tapi paksu nya tidak ada..
sian tak balik lagi dari kolej..
tunggu nooo.

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...