Skip to main content

ingatkan apalah haiii


ememee
able to get connected to the line again...

pape tah aku nih

hmm baru je lepas lunch...
mujur adik aku balik..
sebabnya kelas dia ropanya nan ada pagi tadi
so around 11 dia ada di rumah

aku minta tolong dia belikan cendol pulut

credit to Yahoo Image Search
teringin nak makan...
hehe
kuarler dia gi beli...

aku ingatkan dah takde sebab mcam dah tengah hari kan..
tapi ada jugak rezeki aku nak makan...


sedap...
mmg dah lama kedai tuh buka kat situ
dari zaman aku sekolah rendah lagi dah ada
dulu gerai kecik jer
sekrg dah besar
aku suka cendol pulut dia...

hehe
tapi idak ler ada gambar nya ye
nanti2 kalau aku lalu situ aku amik gambar..

perut aku pun dah sengkak sangat nih..
nak rehat jap
adiosssss

Comments

  1. salam rindu..4 ari tak jeguk blog iena :D

    ReplyDelete
  2. uiks kak su....tetiba kkak long plak teringin nak mkn cendol....

    ReplyDelete
  3. mya: hmm mmg sedap.. sekali makan teringin nak lagi

    Ena: erksss.. yeke.. besalah ari cuti jarang yang membuka blog...

    Kak Long : jom ler makan.. sedap wooo.. kak long dah balik KL ker

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...