Skip to main content

ingatkan apalah haiii


ememee
able to get connected to the line again...

pape tah aku nih

hmm baru je lepas lunch...
mujur adik aku balik..
sebabnya kelas dia ropanya nan ada pagi tadi
so around 11 dia ada di rumah

aku minta tolong dia belikan cendol pulut

credit to Yahoo Image Search
teringin nak makan...
hehe
kuarler dia gi beli...

aku ingatkan dah takde sebab mcam dah tengah hari kan..
tapi ada jugak rezeki aku nak makan...


sedap...
mmg dah lama kedai tuh buka kat situ
dari zaman aku sekolah rendah lagi dah ada
dulu gerai kecik jer
sekrg dah besar
aku suka cendol pulut dia...

hehe
tapi idak ler ada gambar nya ye
nanti2 kalau aku lalu situ aku amik gambar..

perut aku pun dah sengkak sangat nih..
nak rehat jap
adiosssss

Comments

  1. salam rindu..4 ari tak jeguk blog iena :D

    ReplyDelete
  2. uiks kak su....tetiba kkak long plak teringin nak mkn cendol....

    ReplyDelete
  3. mya: hmm mmg sedap.. sekali makan teringin nak lagi

    Ena: erksss.. yeke.. besalah ari cuti jarang yang membuka blog...

    Kak Long : jom ler makan.. sedap wooo.. kak long dah balik KL ker

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata