Skip to main content

ingatkan apalah haiii


ememee
able to get connected to the line again...

pape tah aku nih

hmm baru je lepas lunch...
mujur adik aku balik..
sebabnya kelas dia ropanya nan ada pagi tadi
so around 11 dia ada di rumah

aku minta tolong dia belikan cendol pulut

credit to Yahoo Image Search
teringin nak makan...
hehe
kuarler dia gi beli...

aku ingatkan dah takde sebab mcam dah tengah hari kan..
tapi ada jugak rezeki aku nak makan...


sedap...
mmg dah lama kedai tuh buka kat situ
dari zaman aku sekolah rendah lagi dah ada
dulu gerai kecik jer
sekrg dah besar
aku suka cendol pulut dia...

hehe
tapi idak ler ada gambar nya ye
nanti2 kalau aku lalu situ aku amik gambar..

perut aku pun dah sengkak sangat nih..
nak rehat jap
adiosssss

Comments

  1. salam rindu..4 ari tak jeguk blog iena :D

    ReplyDelete
  2. uiks kak su....tetiba kkak long plak teringin nak mkn cendol....

    ReplyDelete
  3. mya: hmm mmg sedap.. sekali makan teringin nak lagi

    Ena: erksss.. yeke.. besalah ari cuti jarang yang membuka blog...

    Kak Long : jom ler makan.. sedap wooo.. kak long dah balik KL ker

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…