Skip to main content

it's time to answer some questions

haha.. cam lawak pulak.. sebab aku nih jarang kena tag.. so bila SIL aka Puan Diana
mentagkan aku.. so cam.. hehe aku kena tag.. (sekali lagi poyo)


oklah dik.. akak jawab nooo..

soklan pertama : Do u think U are HOT?
adoiii hot ke.. hot in term of what? hot temper? hot.. hot.. or hot apakah..
kalau bab temper.. kekadang aku boleh hot jugak tapi sangat jarang.. cuma bila dengan anak2 aku senang jer hot especially dgn keadaan aku sekarang..

kalau hot lain2 tuh.. ish aku tak pasti ler pulak... idak kot.. aku nih sempoi2 n biasa jer orangnya..


soklan ke dua : Upload a fav pic of u...

soklan ke tiga: Why do u like this picture?
Sebabnya dalam gambar nih aku punya gambar masa kecik dulu n sekarang.. hehe.. aku buat dalam bentuk collage nih dah lama.. bila tengok2 balik cam comel jer aku dulu.. haha.. sape lagi yg nak puji aku kan.. so aku pujilah diri aku sendirik..

soklan ke empat: When was the last time u ate pizza?
Last year.. fuyooo cam dah lama je kan.. yolah bulan 12 tahun 2008... kalau tak silap masa gi kuar ke JJ ngan mama n my family.. hehe.. cam terasa nak makan pizza ler pulak.. camno nih..

soklan ke lima: The last song u listen too?
Ayat2 Cinta - sebab hp aku berbunyik daaa...

soklan ke enam: What are u doing right now beside this?
Tengok Big Muzzy - layan anak2 aku dok nengok dvd Big Muzzy yang aku beli dari Grolier

soklan ke tujuh: What name u prefer besides yours?
hmm soklan nih nak nama lain yang aku suka kan selain nama aku kan.. so aku rasa aku suka nama nih.. nafisa...

soklan ke lapan: People to tag?
1. Ernie
2. Babe
3. Zh-Ena
4. Bie
5. Akak VP
6. Akak Red
7. Mak su (haha.. nasib ler maksu, nurul pun dah tag mak su jugak)
8. Leed (leed pun sama, nurul dah tag jugak)

lorr tak abis lagi ropanya..
k sambung..

soklan ke sembilan: Who is no.1?
my secondary school mate.. dulu kami berenam geng sekolah (cam tajuk Geng Bas Sekolah) plak.. dalam geng kami (ikut birthday) ni kiranya kak long kami.. n aku paling bongsu..

soklan ke sepuluh: No.3 is having relationship with?
she is married to erks apa pulak nama hubbynya.. aku baru je kenal.. through blog hoping.. hehe.. sorry ek ena.. cek tak tau nama husband mu..

soklan ke sebelas: Say something about no.5
ala haruskah diperkenalkan lagi.. sape tak kenal akak VP (sila angkat tangan).. hehe.. aku kenal akak VP masa zaman fp lagi.. waktu tu setiap hari membaca perkembangan arwah alesha... tapi sekarang aku gumbira tengok wajah gumbira mereka sekeluarga.. dan tak lama lagi nica nak dpat adik.. dan kami sama2 tengah pregnant..

soklan ke dua belas: How about no. 4?
owh.. Puan Bie aku kenal melalui Leed... hehe.. dia orang Perlis jugak sekarang kerja pensyarah dekat UniMap.. tapi tadi aku baca blog leed dapat tau kata dia tengah sakit.. erksss... Bie, iena doakan bie segera sembuh.. sakit pe tu yang?

soklan ke tiga belas: Who is no.2?
owh.. Babe aka Marina... ni pun aku kenal melalui Leed.. kami hanya kenal di dunia siber.. melalui blog dia aku rasa dia ni sorang yang sangat strong n independent.. aku bangga dia mampu backpacking sensorang ke beberapa benua.. semoga terus sukses beb..


lorrr abis dah.. hehe.. kojap jer.. so i guess kalau korang yang ditag membaca n ada masa terluang n tak tau nak buat pe.. silalah buat nooo... bukan paksaan tau..

Comments

  1. akak pun kene ke? adoiyaiii hikhikhik

    byk soalan tu

    eden torai yo laling

    ReplyDelete
  2. hehe..
    yolah den faham kondisi akak.
    samalah ngan den ni ha..

    tapi kalau ada masa boleh cuba ye
    thanks for visiting

    ReplyDelete
  3. ena pun kena gak :D
    hubby ena namanyer amar
    ok bila ena free ena akan buat tag dr akak tu erk

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..