Skip to main content

my feeling today

am already 19th week pregnant..
sekarang nih tengah rasa tak baper sedap perut..
cam silap makan ke apa ke..
sakit2 belakang dah selalu..
pinggang pun dah mula rasa menyucuk2...


harini satu hari aku rasa cam nak baring jer..
tapi mana boleh maaa..
banyak house chores yang perlu di siapkan..
nipun belum lagi gosok baju tuk sekolah..
mne, Hn and oso the twin..
adoiiii banyak tuh..


tadi gagahkan juga kuar gi isi minyak GL..
yolah esok pagi dah sekolah..
takut tak sempat lak..


ni pun nak duduk rasa tak kena..
nak baring..
cam dah letih satu badan asyik baring jer..

Comments

  1. bila nak baring pun nnti sakit pinggang belakang..tu yg tak tahan tu..sakit satu badan pun iya jgk..

    bila dh dekat nak bersalin lg la tak tahan nak g toilet nak buang air kecil..huhuhu mmg azab..tapi kan bila bby dh menendang n bila kita usap perut kita n dpt tindak balas dr bby kita rasa bahagia sgt lupa segala azab yg kita alami..

    sabar erk :D

    ReplyDelete
  2. yep setuju ngan Ena..
    hehe sekarang pun kadang2 dia dah tendang2..

    yolah dah lama tak mengandung..
    6 thn lepas..
    so skrg nih cam rasa baru first time le ngandung..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..