Skip to main content

of me n the kids..

what shud i write..
hmm..

ni tengah dok tengok twilight..
buat kesekian kalinya..
twin dalam bilik depa dok tengok citer kartun pe tah..
ala selagi channel phdc or cartoon network tuh ada..
selagi tulah depa boleh mengadap tv..


so bilik dorang dah berwajah baru ler lebih kurang..

susun katil layout L so nampak ler luas skit bilik tuh..
letak tv n desktop dalam tuh..
tapi komputer tuh dah jarang on..
sebabnya dorang dah jemu
kot main game komputer tuh..


n owh..
this is my tummy now..
gambar sebelah kanan tu jelas sikit..
compared to the left one..
n nowadays i really like to eat oranges..

kekadang tuh sampai 4-5 biji sehari..
ya allah..
risau jugak yelah kot2 ada kesan kat baby ker..
tapi aku suka sangat..
nak buat camner ye..
agak2 ok ke aku makan oranges selalu gitu..
nak nak sekarang nih kan dah CNY..
so limau mandarin cam easy to get..


haha..
baru je on Thursday Hn beli..
rasanya 2kg..
arini.. dah nak abis dah..
yang tinggal hanyalah oranges yang kecik tuh..
aku tak baper berkenan yang kecik tuh..
cam tak puas je makan..
hahaha...


n satu lagi..
aku rasa sekarang aku mungkin perlukan ini..
i got this picture from Iza's blog..
yolah waktu tuh aku tak tau nama pe benda alah nih..
aku godek2 blog Iza n jumpa ler..
so then aku surf the net to find the pictures..
hehe..

most of my baju kurung.. dah tak boleh pakai lagi..
so terpaksa ler cari baju yang besar sikit..
mujur my mom ada sponsored beberapa helaian utk ku pakai..
thanks mom..

baju maternity aku yang dulu tuh..
rasanya tak sesuai tuk di pakai ke sekolah..
so maybe i need to get something new to wear to school..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...