Skip to main content

sekarang nih....

am blogging from my room now..
the twin are watching tv in the living room..
at 10 they are going to bed...

while writing nih kan..
sebenarnya aku tengah tak baper sedap badan..
letih sangat rasanya
(eh my baby is kicking again)
terkejut seketika..

and oso my kaki rasa sakit..
especially lutut ke bawah..
sebelah kanan je pulak tu..
nape ek..

bebaru nih Hn ada cakap..
kalau boleh dia taknak tahu jantina baby sampailah aku deliver..
pulak dah..
sebelum nih dia yg cam xcited nak tahu sebabnya
kalau boleh dia nak baby boy..
Hn cakap kalau boleh tak yah scan dah..
biar je jadi rahsia...

tapi semalam Hn ada cakap..
pas ni nak gi check dekat Mahsuri (klinik bersalin di Jitra)..
aku ok jer..
katanya biar dorang ada rekod sebab insyaallah aku akan
bersalin di sana..
kawan2 pun ramai jugak yang suggest kat sini..
so kita tengoklah nanti..

alhmadulillah so far di sekolah..
aku masih lagi ok..
cuma adatlah tak leh nak berdiri lama2..
tapi kekadang tuh aku gagahkan jugak..
mujur ler...
aku dapat kelas yang quite ok..
so far takde masalah yang besar..
bebudak pun cam mengerti situasi aku..
and owh..
dapat task baru lagi..
harini aku diarahkan oleh my PK1 supaya menjadi
guru kelas kepada salah satu kelas yang aku ajar..
mujur dapat kelas yang ok..
sebab aku takut aku tak mampu jaga bebudak tuh dgn baik...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…