Skip to main content

something cheer me up..


selain citer aku gi check up..
aku juga dpat bungkusan nih arini..



thanks an..
hehe.. cepat sungguh ngantarnya..
papepun i love the pants..
sedap je pakai dengan keadaan perutku yang semakin membesar nih..
nanti leh beli lagi..



baju ijau tuh..
mmg dah lama aku teringin nak beli baju gitu..
tapi tulah..
aku jarang benor gi kuar shopping nih..
so bila nampak baju nih ada jual kat blog an..
aku terus sambar..
walaupun aku tahu design dia dah agak lama..



hehe..
tarak hal lah..
aku yang nak pakai kan..
at least ada jugak baju baru..

cuma sekarang baju nak gi sekolah jer..
hehe..
bebaru nih ada budak datang tanya..
'teacher pregnant ker'
aku senyum jer dan cakap 'yes, baru perasan ker'
'tak lah hari sabtu hari tu lagi dah perasan'


tu tandanya baju2 yang aku pakai sudah mula menyendat..
aku sudah makin membesar..
dan mmg aku akui.. badan aku dah semakin besar..


hmm..
bila plak nak beli baju tuk gi kerja nih



Comments

  1. pakaian pregnant ena selalu beli kat Jusco mmg sesuai utk pg bekerja..semuanya latest design..try la jenguk2 Jusco :D

    ReplyDelete
  2. hye iena.
    thanks ya wt entry ni ;)
    meh2 membeli lagik. kekeke :P bwek!!
    hope iena bpuas hati yer.. thanks!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...