Skip to main content

something cheer me up..


selain citer aku gi check up..
aku juga dpat bungkusan nih arini..



thanks an..
hehe.. cepat sungguh ngantarnya..
papepun i love the pants..
sedap je pakai dengan keadaan perutku yang semakin membesar nih..
nanti leh beli lagi..



baju ijau tuh..
mmg dah lama aku teringin nak beli baju gitu..
tapi tulah..
aku jarang benor gi kuar shopping nih..
so bila nampak baju nih ada jual kat blog an..
aku terus sambar..
walaupun aku tahu design dia dah agak lama..



hehe..
tarak hal lah..
aku yang nak pakai kan..
at least ada jugak baju baru..

cuma sekarang baju nak gi sekolah jer..
hehe..
bebaru nih ada budak datang tanya..
'teacher pregnant ker'
aku senyum jer dan cakap 'yes, baru perasan ker'
'tak lah hari sabtu hari tu lagi dah perasan'


tu tandanya baju2 yang aku pakai sudah mula menyendat..
aku sudah makin membesar..
dan mmg aku akui.. badan aku dah semakin besar..


hmm..
bila plak nak beli baju tuk gi kerja nih



Comments

  1. pakaian pregnant ena selalu beli kat Jusco mmg sesuai utk pg bekerja..semuanya latest design..try la jenguk2 Jusco :D

    ReplyDelete
  2. hye iena.
    thanks ya wt entry ni ;)
    meh2 membeli lagik. kekeke :P bwek!!
    hope iena bpuas hati yer.. thanks!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…