Skip to main content

Why.. why.. why...

kenapa ye..
arini tetiba aku rasa amat tidak best..
aku rasa cam lonely jer..
aku rasa cam tak seronok jer..



padahal aku dah ada twin... i'm supposed to be happy kan..

tapi tak...
ntahler..
hormon aku tak stabil lagi kot..
tak taulah...








on the other hand.. tapi petang ke sekolah lagi..
kali nih aku pi atas urusan nak balut hadiah2 tuk akt Merentas Desa
yang akan dijalankan pada hari Sabtu nih..

paginya aku n Kak Zam pi beli dekat kedai RM1.90..
banyak jugak kami memborong..
haha..



so bila dah balut semua siap..
lega sikit..
tapi aku masih takde mood n not feeling so good...

adoiiii le korang yang baca blog aku nih musti dah jemu dengar
aku asyik takde mood n asyik bosan jer kan..


dah tu nak buat camner kan..
emo jer aku nih..

Comments

  1. ala.. ina.. bwk sabar la.. mesti hormon tgh xstabil kan..
    sabar ye

    ReplyDelete
  2. uiks.... awat kak su rasa lagu tuh plak??? sabaq no... tuh suma dugaan k.....

    ReplyDelete
  3. tgh pregnant nie horman dlm badan mmg sentisa berubah2..byk2 kan bersabar..nnti ok la tu

    ReplyDelete
  4. maksu : tulah hormon kurang stabil kot.. kejp ok kejap x baper nak ok

    shu: insyaalla nanti kami pi singgah nooo

    kak long: hehe tak tau le kak long.. emo je semedang adinda mu nih.. hehe...

    Ena: tulah dok bersabar jer.. tapi kekadang ilang juga sabar.. esp ngan twin terchenta nih..

    nurul: erksss kena tag ek.. okeh cek cuba jawab nooo

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...