Skip to main content

Why.. why.. why...

kenapa ye..
arini tetiba aku rasa amat tidak best..
aku rasa cam lonely jer..
aku rasa cam tak seronok jer..



padahal aku dah ada twin... i'm supposed to be happy kan..

tapi tak...
ntahler..
hormon aku tak stabil lagi kot..
tak taulah...








on the other hand.. tapi petang ke sekolah lagi..
kali nih aku pi atas urusan nak balut hadiah2 tuk akt Merentas Desa
yang akan dijalankan pada hari Sabtu nih..

paginya aku n Kak Zam pi beli dekat kedai RM1.90..
banyak jugak kami memborong..
haha..



so bila dah balut semua siap..
lega sikit..
tapi aku masih takde mood n not feeling so good...

adoiiii le korang yang baca blog aku nih musti dah jemu dengar
aku asyik takde mood n asyik bosan jer kan..


dah tu nak buat camner kan..
emo jer aku nih..

Comments

  1. ala.. ina.. bwk sabar la.. mesti hormon tgh xstabil kan..
    sabar ye

    ReplyDelete
  2. uiks.... awat kak su rasa lagu tuh plak??? sabaq no... tuh suma dugaan k.....

    ReplyDelete
  3. tgh pregnant nie horman dlm badan mmg sentisa berubah2..byk2 kan bersabar..nnti ok la tu

    ReplyDelete
  4. maksu : tulah hormon kurang stabil kot.. kejp ok kejap x baper nak ok

    shu: insyaalla nanti kami pi singgah nooo

    kak long: hehe tak tau le kak long.. emo je semedang adinda mu nih.. hehe...

    Ena: tulah dok bersabar jer.. tapi kekadang ilang juga sabar.. esp ngan twin terchenta nih..

    nurul: erksss kena tag ek.. okeh cek cuba jawab nooo

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..