Skip to main content

aktip ler baby aku nih..




salam...

eh korang....
apa ek..
aku nak tulis...

owh ye..
pasal baby dalam perut aku nih..

hehe sekarang kan aku baru je 5 bulan lebih dah nak masuk 6 ler minggu depan..
so kan..
setakat harini...
aku rasa pergerakan baby aku amatler aktip..

semedang jer aku rasa baby dok bermain2 kat dalam perut aku..
hehe..
mcam sekrang tengah aku menaip nih..
boleh rsa dia dok tendang2 sana sini..
hehe..
aku suka tapi kekadang tuh sakit sikit bila dia mula bergerak..

papepun..
rasa cam penuh jer perut aku sekarang nih..
serious..
dekat sekolah pun..
ramai yang cakap perut aku lagi besar dari
perut sorang lagi akak yang dah 9 bulan..
akak tuh menunggu hari jer...
tapi kecik jer...
(idakler kecik sangat.. cumanya perut aku lagi besar dari dia)

camner tuh...

ish kalau ler aku ada scanner kan..
nak jer aku scan perut aku tiap kali baby aku gerak..
aku nak tengok apa lah si kecik aku buat dalam perut tuh...
apapun aku mendoakan yang terbaik buat anak kecil aku nih..
tak lupa jugak buat adriana n annisa...



Comments

  1. hehe.. best kan.. bila baby dok tendang2 cenntu... mima dah scan ke bby apa? minta2ler bby boy..

    take care yerk...

    ReplyDelete
  2. rasa senak sgt bila bby tendangkan..tapi kan seronok sgt bila dpt rasa pergerakan bby kita kan :D

    ReplyDelete
  3. Eera... dah scan itu hari tapi tak nampak pun jantina baby sebab masa tuh kecik lagi baru baper bulan ek...
    insyaalah nanti bila dah scan iena bagitau... haha..

    best mmg best tapi erksss terkedu jugak kadang tuh...

    Ena... tulah pasal... senak semacam jer... tambah2 kalau kekadang tuh di mengeliat ke apa.. rasa keras jer dalam perut... adehhh..

    tapi cam best jer bila rasa pergerakan dia

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...