Skip to main content

Bahagia....


aku ingat tak mau post pape malam nih
sebabnya badan aku mmg letih sangat

yolah
arini satu hari di sekolah
sukan sekolah maaa...
nanti aku storykan...

cumanya aku ada buat header baru nih...
tertulis disitu
aku impikan hidup bahagia...

well i guess it goes to everyone kan..
semua orang nak bahagia

tapi bahagia mahu mengecapi bahagia...
itu persoalannya...







Comments

  1. utk perkatakan bahagia mmg mudah..selalu ckp aku mmg bahagia tapi kalau di dalami secara lahiriah betul ker bahagia dikecapi..

    tapi bg ena lihat umairah tersenyum n lihat hubby ena kiss pipi setiap pg, tu dh buat ena bahagia..semoga bahagia nie berkekalan hendaknya :D

    Dan semoga iena jgk bahagia bersama family..bahagia itu lebih berharga dr sebutir permata..

    ops panjang la plak ena bebelkan

    ReplyDelete
  2. Ena: tulah kan.. rasanya bahagia nih punya banyak pengertian buat setiap orang..

    bagi kita yang dah bergelar ibu nih.. pastinya saat bahagia tatkala bersama si comel yang tersayang..
    tak lupa bersama suami tercinta..

    iena pun turut mendoakan kebahagiaan Ena sekeluarga.. dan semoga cepat2 dapat baby lagi
    hahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...