Skip to main content

balik awalllll... sonoknya

eh tengok kul baper aku balik sekolah arini..


hehe..
jarang wooo nak boleh sampai umah time nih..
kalau ari jumaat pun..
koman2 dekat kul 1 jugak baru aku sampai..


hehe
the reason is..
SKTT balik awal sebab at 2pm
we need to attend kejohanan sukan peringkat kawan Tambun Tulang..
haha..
di mana..



di stadium utama, Kangar..

so aku sempat le lepak kejap..
sambil makan ini..



haha..
akhirnya dapat makan betik..

yang aku dok teringin nak beli dari arituh kan..
yesterday baru dapat..
haha..
nikmat jer..


around 215pm aku dah siap bagai..

aku pakai selendang yang beli dgn kak Illa itu hari
Hn dok mandi n solat..
pastu kami chow ke Stadium...

twin dekat umah tok dia..


pose sat dalam kereta
time nih tudung aku pakai dah lain bentuknya..
haha kan aku dah cakap aku nih cepat bosan...
so dalam stadium tuh jugak..
waktu dok tengok bebudak lari..
aku pusing2 tudung tuh..
haha...
gambar budak sorang tuh..
student aku..
mujur ko rajin Qayyum.. so teacher datang bagi sokongan..
kalau ko geng yang segan..
tak mau teacher sokong...
haha..
takde lah lawak jer..
semua aku sokong..
tapi geram jer tengok team 4x100 sekolah aku..
dok menunggu orang pass baton..
taknak langsung usaha jarakkan diri
tapi apa pun dorang dah usaha kan..
esok ada lagi...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..