Skip to main content

balik awalllll... sonoknya

eh tengok kul baper aku balik sekolah arini..


hehe..
jarang wooo nak boleh sampai umah time nih..
kalau ari jumaat pun..
koman2 dekat kul 1 jugak baru aku sampai..


hehe
the reason is..
SKTT balik awal sebab at 2pm
we need to attend kejohanan sukan peringkat kawan Tambun Tulang..
haha..
di mana..



di stadium utama, Kangar..

so aku sempat le lepak kejap..
sambil makan ini..



haha..
akhirnya dapat makan betik..

yang aku dok teringin nak beli dari arituh kan..
yesterday baru dapat..
haha..
nikmat jer..


around 215pm aku dah siap bagai..

aku pakai selendang yang beli dgn kak Illa itu hari
Hn dok mandi n solat..
pastu kami chow ke Stadium...

twin dekat umah tok dia..


pose sat dalam kereta
time nih tudung aku pakai dah lain bentuknya..
haha kan aku dah cakap aku nih cepat bosan...
so dalam stadium tuh jugak..
waktu dok tengok bebudak lari..
aku pusing2 tudung tuh..
haha...
gambar budak sorang tuh..
student aku..
mujur ko rajin Qayyum.. so teacher datang bagi sokongan..
kalau ko geng yang segan..
tak mau teacher sokong...
haha..
takde lah lawak jer..
semua aku sokong..
tapi geram jer tengok team 4x100 sekolah aku..
dok menunggu orang pass baton..
taknak langsung usaha jarakkan diri
tapi apa pun dorang dah usaha kan..
esok ada lagi...

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...