Skip to main content

citer ari selasa...




pagi tuh aku gi klinik as usual..
walaupun pening2 sikit tapi aku gagah jugak drive sendiri...

ropanya klinik dok tengah renovation..
so mmg kena ulang alik keliling klinik carik makmal dan sebagainya...


so nak dijadikan citer..
blood pressure aku agak tinggi arituh..
tak caya tengok tuh kat bawah..






tinggi sangat ke korang...
aku tanya kat nurse tuh..
dia cakap tuk pregnant woman
mmg agak tinggi lah..

so takpelah...
then gi balik tuk check yang lain2..

aku cakap dekat nurse tuh
aku dok rasa sakit kat bahagian bawah perut..
especially bila nak duduk dari berdiri...
dan dari berdiri ke duduk...

dan sebagainyalah kan...
n semalam aku rasa sangat keletihan..

so nurse tu cakap...
'doktor takdak harini... so kami refer ke Klinik Arau na'
aku cam ok lah tak per...
'suruh husband mai ambik... sebab kalau dah pening2 tak boleh bawak kereta sendiri'

so aku pun call Hn...
minta dia amik aku kat klinik tuk ke Klinik Arau..
time tuh dah kul 10 lebih.
waa...
sudah 2 jam aku di klinik ropanya..




Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..