Skip to main content

is it me or what...

ikutkan nak update semalam..
tapi bila dah start buat kerja berkaitan sekolah..
aku terus tak teringat nak update n takmo tido lewat punya psal
so aku tak update le pape..

hehe..
semalam sempat ler tengok2 my twin buat homework..
sebelum nih tak pernah pulak cikgu depa bagi homework..
tapi semalam ada..

adeh..
adakah kerana aku pregnant..
aku cepat nooo temper..
i know i shouldn't expected the twin to know like everything..
yolah dorang pun baru je belajar kan.
tapi bila dorang buat kerja tak menepati kemahuan aku..
aku mula bising.. marah2 dekat dorang..


i'm feeling the same thing when i'm at school..
dahle ngajar kelas yang satu nih..
bebudaknya ya Allah..
klau anak aku lah
mahu aku piat2 telinga tuh..
tapi mujur anak orang..

boleh aku tengah marah2..
depa dok main tolak2 dok 'hang.. aku'...
adehhhh bertambah naik angin aku..
rasa cam nak pecah perut aku memarah tadi..

huhu.
camner nih..
takkan tetiap hari aku nak marah2 kot..
kalau tak marah or tinggikan suara..
jgn harap ler dorang nak dengar aku cakap..
lagi dorang dok main ada..

meaning aku masih gagal dalam class control..
what shud i do..

adakah ini dek kerana aku pregnant or mmg aku fail bab control class...



camner ye..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..