Skip to main content

My Love....

so what are you guys going to do on the 14th..

haha..
jgn dok gila sambut Valentine tak ketahuan punca nooo..
lebih baik duduk spent quality time ngan family..


hehe..
amboiiii ganas nooo ayat kat atas tuh..
hehe...


pengalaman aku sambut valentine..
hmm
sat nooo nak ingat ada ka dak..

ish sungguh aihhhh tak ingat..
mungkin ler ada waktu zaman cintan cintun dulu..
tapi serius aku tak ingat..


haha..
aku cuma merancang tuk habiskan masa bersama family..
lagipun on the 14th me n the twin sekolah..
Hn pun mungkin sekolah mungkin tidak...

mungkin nak ajak Hn n the twin gi tengok citer Geng..
haha layan Upin n Ipin...
musti best...

tapi tengoklah dulu...


"No matter how hard things seem; true love will aide u through it."

"Love is the most powerful magaical force in the universe and there is nowhere it displays its beauty and wonder more than in the intimate relationship between two people"

"If the lvoe is true and meant to be, God will tell you through the heart, mind and soul"

Comments

  1. betul betul betul..tak payah sambut 14hb nie..nie semua bkn adat n budaya kita..dlm islam pun tak ckp kita kena sambut pd tarikh nie..tak elok kan

    tapi kan time bercinta pernah kot tapi bkn ngan hubby ena la, hubby ena jgn harap la bg sambut mmg dia tak suka..niekan budaya org barat..

    zaman cinta monyet dulu la hehehehe

    ReplyDelete
  2. betul3x
    (ikut ipin n upin)

    haha..
    tulah harini pun hubby cakap
    jgn sambut valentine
    tapi hari kasih sayang..

    alah..
    tak yah tunggu arini pun boleh..

    bila2 pun sayang what..
    haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..