Skip to main content

My Love....

so what are you guys going to do on the 14th..

haha..
jgn dok gila sambut Valentine tak ketahuan punca nooo..
lebih baik duduk spent quality time ngan family..


hehe..
amboiiii ganas nooo ayat kat atas tuh..
hehe...


pengalaman aku sambut valentine..
hmm
sat nooo nak ingat ada ka dak..

ish sungguh aihhhh tak ingat..
mungkin ler ada waktu zaman cintan cintun dulu..
tapi serius aku tak ingat..


haha..
aku cuma merancang tuk habiskan masa bersama family..
lagipun on the 14th me n the twin sekolah..
Hn pun mungkin sekolah mungkin tidak...

mungkin nak ajak Hn n the twin gi tengok citer Geng..
haha layan Upin n Ipin...
musti best...

tapi tengoklah dulu...


"No matter how hard things seem; true love will aide u through it."

"Love is the most powerful magaical force in the universe and there is nowhere it displays its beauty and wonder more than in the intimate relationship between two people"

"If the lvoe is true and meant to be, God will tell you through the heart, mind and soul"

Comments

  1. betul betul betul..tak payah sambut 14hb nie..nie semua bkn adat n budaya kita..dlm islam pun tak ckp kita kena sambut pd tarikh nie..tak elok kan

    tapi kan time bercinta pernah kot tapi bkn ngan hubby ena la, hubby ena jgn harap la bg sambut mmg dia tak suka..niekan budaya org barat..

    zaman cinta monyet dulu la hehehehe

    ReplyDelete
  2. betul3x
    (ikut ipin n upin)

    haha..
    tulah harini pun hubby cakap
    jgn sambut valentine
    tapi hari kasih sayang..

    alah..
    tak yah tunggu arini pun boleh..

    bila2 pun sayang what..
    haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...