Skip to main content

Thanks Astro


adapun aku ingat takmo blog pape malam nih..
sebab aku cam tiada idea nak tulis pe..

tapi kejadian petang tadi membuatkan aku tulis ler pape kat sini..





bukanlah pape yang grand pun..
cuma....
the twin dah kehilangan cerita kesukaan dorang..

hehe...


dorang nih suka benor ngadap tv..
dan make it worst..
selagi dorang dok tengok tuh tak kuasa nak menukar ke channel lain..

aku pulak jenih yang..
malas nak cakap banyak kali..
dah tak larat nak tegur...

so what i did was..
last nite aku buka website Astro..
n fill in the remove subscription packages...

and tada...
today..
the cartoons are gone..

aku tak tau pun sebenarnya..
Hn yang tanya..
nape channel cartoon dah takdak..

so aku teringat semalam aku wat per..
haha..


cepat jugak ek servis dorang..
kalau nak call mahu lembap jer melayan..

haha..

feeling much better now..
sebab dorang hanya akan tengok cd (tapi dorang jarang skit layan cd) cartoon n
oso..
this one..
hehe aku beli dari Grolier...


best jugak dok tengok dvd nih..
tapi aku belum abis khatam lagi..
siap ada cd tuk twin buat latihan...
tapi dorang tak buat lagi...
sebab aku pun tak sempat nak luangkan masa tuk buat ngan dorang (alasan)
hehe..
insyaallah nanti aku akan buat ngan dorang setiap cd latihan yg disediakan..
papepun i'm so glad..

Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…