Skip to main content

Thanks Astro


adapun aku ingat takmo blog pape malam nih..
sebab aku cam tiada idea nak tulis pe..

tapi kejadian petang tadi membuatkan aku tulis ler pape kat sini..





bukanlah pape yang grand pun..
cuma....
the twin dah kehilangan cerita kesukaan dorang..

hehe...


dorang nih suka benor ngadap tv..
dan make it worst..
selagi dorang dok tengok tuh tak kuasa nak menukar ke channel lain..

aku pulak jenih yang..
malas nak cakap banyak kali..
dah tak larat nak tegur...

so what i did was..
last nite aku buka website Astro..
n fill in the remove subscription packages...

and tada...
today..
the cartoons are gone..

aku tak tau pun sebenarnya..
Hn yang tanya..
nape channel cartoon dah takdak..

so aku teringat semalam aku wat per..
haha..


cepat jugak ek servis dorang..
kalau nak call mahu lembap jer melayan..

haha..

feeling much better now..
sebab dorang hanya akan tengok cd (tapi dorang jarang skit layan cd) cartoon n
oso..
this one..
hehe aku beli dari Grolier...


best jugak dok tengok dvd nih..
tapi aku belum abis khatam lagi..
siap ada cd tuk twin buat latihan...
tapi dorang tak buat lagi...
sebab aku pun tak sempat nak luangkan masa tuk buat ngan dorang (alasan)
hehe..
insyaallah nanti aku akan buat ngan dorang setiap cd latihan yg disediakan..
papepun i'm so glad..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...