Skip to main content

to Mahsuri



( mak ai bulatnya muka aku pakai tudung nih.. haha.. beli kat pasar malam jer)

ok now this is what we did yesterday..
hehe..

we decided to pay a visit to Mahsuri..
sebab aku ada plan nak deliver di sana..
insyaallah kalau sempat di sana lah...
kalau tak sempat nak buat camner kan..

so around 230 kami gerak ke sana...
eh cam lebih kurang sama jer ngan waktu kuar gi Giant..
hehe..

sampai dekat kul 3 jugak..
dekat kaunter tuh cakap nak check sebab insyaallah plan nak bersalin di sini..
so dorang buat check urine...
then suruh aku naik atas jumpa doktor..

hehe..
aku tak tau boleh amik gambar ke idak di sini...
tapi aku sempat snap gambar twin dok main dekat playground..

then masuk jumpa doktor...
cakap ler apa2 yang patut..
then aku bagitau nak scan baby..
sebab dia tanya nak buat apa harini..

aku ingat nak buat scan 3D/4D 
tapi alkisah doktor pakar tiada...
so buat 2D pun oklah.. 
sebab aku nak tengok keadaan baby aku...
hehe...


and 




to be continued...



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..