Skip to main content

dah beli.. pastu tak berkenan pulak

sambung sikit lagi citer gi Padang Besar..
lepas dah beli bebarang tuh kami pun makan ler kat gerai di sekitar PB..
ok lah jugak..

then belikan sikit buah tangan tuk IL..

then balik n solat Asar dekat umah IL jer..

hampir maghrib baru kami sampai umah..
cam pelik jer sebab aku tak amik gambar pun masa kat PB..
selalunya aku cam suka jer kan amik gambar..
tapi mungkin sebab keadaan ujan... pastu kelam kabut dengan nak pilih baju..
so aku lupa terus bab gambar..



sampai je umah.. aku try ler baju yang aku beli tuh..
adehhhh cam tak best ler pulak...
huhu..

dua2 lai yang aku beli cam tak best je pakai..
aku ingat nak kasik dkt mama aku jer lah..
pastu nak ajak mama gi beli baju baru dekat 
gerai Kampuchea dekat market Kulim tuh..

hehe..
sebab baju yang aku beli kat situ sebelum nih..
aku suka je pakai..
design dia pun cantik..

tapi tengoklah camner nanti..

huhu..
nih kalau Hn tahu nih.. musti dia angin jer.
haha..



Comments

  1. hikhik.. meh nk tgk baju baruuuu ;)
    knapa x best?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…