Skip to main content

dah beli.. pastu tak berkenan pulak

sambung sikit lagi citer gi Padang Besar..
lepas dah beli bebarang tuh kami pun makan ler kat gerai di sekitar PB..
ok lah jugak..

then belikan sikit buah tangan tuk IL..

then balik n solat Asar dekat umah IL jer..

hampir maghrib baru kami sampai umah..
cam pelik jer sebab aku tak amik gambar pun masa kat PB..
selalunya aku cam suka jer kan amik gambar..
tapi mungkin sebab keadaan ujan... pastu kelam kabut dengan nak pilih baju..
so aku lupa terus bab gambar..



sampai je umah.. aku try ler baju yang aku beli tuh..
adehhhh cam tak best ler pulak...
huhu..

dua2 lai yang aku beli cam tak best je pakai..
aku ingat nak kasik dkt mama aku jer lah..
pastu nak ajak mama gi beli baju baru dekat 
gerai Kampuchea dekat market Kulim tuh..

hehe..
sebab baju yang aku beli kat situ sebelum nih..
aku suka je pakai..
design dia pun cantik..

tapi tengoklah camner nanti..

huhu..
nih kalau Hn tahu nih.. musti dia angin jer.
haha..



Comments

  1. hikhik.. meh nk tgk baju baruuuu ;)
    knapa x best?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...