Skip to main content

jom... ikut...


alkisah plannya dah berkurun..
tapi tulah semedang jer sibuk..
dan tak sempat nak pegi..

so memandangkan arini masih lagi cuti sekolah...
ari terakhir laks tuh..
aku gigihkan jua tuk ke sini..

ke mana..

Wang Kelian..




ahha..
poyo jer kan.. camler jauh sangat nak pegi tuh..
mmg dekat jer..
cuma aku ngan Hn mmg jarang sekali kalau nak ke sini..
panas sama kot..
Hn tuh tak boleh tempat2 panas ginih.,

tapi kalau bab training budak panas mana pun ok jer kan
wink..wink..

hasil rembatan..
actually banyak lagi..
tapi ni jelah yang menarik pun.,.
haha,..

menarik jer...
aku cuma beli... bakul tuh tuk buat barang baby.. n yang kecik atas tuh..
tuk isi pape yang patut..

pastu bila aku beli bakul tuh.. anak dara aku yang sorang tuh pun sibuk ler nak jugak
bakul aka bag rona pink..
dia mmg menggilai setiap apa yang berwarna pink..
cuba teka sapa..

haha..
then aku beli bunga hiasan dinding n bunga buat letak atas meja
ishhh nak ikutkan aku nih kurang suka tapi sejak dua menjak nih cam
menarik dan tertarik pulak..


Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata