Skip to main content

layan...

alhamdulillah aku dah sampai kat Kulim...
Hn yang asalnya akan antar aku sampai sg dua je sebab dia akan naik bas ngan bebudak rugby..
tapi nak dijadikan citer... bus pulak tayar pancit..

so pas antar aku kat umah my mom..
dia semayang bagai...
then terus patah balik ke sg petani sebab bas ada kat situ..

aku rasa dorang teruskan jugak kot perjalanan ke Teknik Krian..

aku selalu sembang ngan sorang blogger jugak nama dia An..
from An-wardrobe tuh..
dia sokmo tanya aku tak tengok tv ke malam2..

kalau kat umah mmg aku jarang tengok tv..
especially malam.. 
sebabnya aku pilih tuk online or buat kerja pape yang patut...
so kids will always be in front of the tv..

tapi malam ni aku telah menonton satu cerita melayu..
apa ek tajuknya..
sedahan tak setangkai...
kisah hidup bermadu..
isteri yang dimadu tak kisah tapi mak mentua pulak 
yang beria memisahkan mereka...

sian aku tengok..
tapi citer best ler jugak..
yolah aku kan jarang nengok tv..
so layan jer lah tadi...
sebab cam tak tau pe nak buat...
twin laks dok main laptop..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...