Skip to main content

layan...

alhamdulillah aku dah sampai kat Kulim...
Hn yang asalnya akan antar aku sampai sg dua je sebab dia akan naik bas ngan bebudak rugby..
tapi nak dijadikan citer... bus pulak tayar pancit..

so pas antar aku kat umah my mom..
dia semayang bagai...
then terus patah balik ke sg petani sebab bas ada kat situ..

aku rasa dorang teruskan jugak kot perjalanan ke Teknik Krian..

aku selalu sembang ngan sorang blogger jugak nama dia An..
from An-wardrobe tuh..
dia sokmo tanya aku tak tengok tv ke malam2..

kalau kat umah mmg aku jarang tengok tv..
especially malam.. 
sebabnya aku pilih tuk online or buat kerja pape yang patut...
so kids will always be in front of the tv..

tapi malam ni aku telah menonton satu cerita melayu..
apa ek tajuknya..
sedahan tak setangkai...
kisah hidup bermadu..
isteri yang dimadu tak kisah tapi mak mentua pulak 
yang beria memisahkan mereka...

sian aku tengok..
tapi citer best ler jugak..
yolah aku kan jarang nengok tv..
so layan jer lah tadi...
sebab cam tak tau pe nak buat...
twin laks dok main laptop..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..