Skip to main content

nursing cover.. beg baru...



sebenarnya aku cam takdak mood tuk update..
ntah poning semacam jer kepala aku..

dah tuh badan pun cam letih jer..
tapi aku ada benda nak citer..
ala bukan ler citer yang gempak sangat pun...
cuma tuk menjadi sebahagian dari koleksi penulisan aku kan..
tak salah dak..

nih..
yang aku dapat yesterday..


my nursing cover..
insyaallah kalinih aku berjanji pada diri aku sendiri..
yang aku nak bfeed baby aku sepenuhnya..
so aku cam tertarik dengan nursing cover nih..
walaupun sampai saat nih aku belum tahu camner aku nak guna..

bengong sikit kan aku nih..
tulah orang kata seronok membeli jer..
gunanya ntah..
tapi insyaallah aku akan guna...


dan ni pulak..



benda yang aku baru je beli kemarin..
hehe.. order kemarin..
arini dah dapat..

tima kasih yer kak B...
sebab sudi amikkan order aku dengan kadar segera...

beg ini aku akan guna as my bag tuk gi tmpt deliver nanti..
nak sumbat bebaju n barang baby pun boleh..
sebab spacious sangat..

haha.. aku beli di mana??

ala barang Avon jer..
aku nak gi beli di mana lagi..
hehe


Comments

  1. sama la yg beg avon tu..cantik n besar kan..bunga2 tu yg menarik heheheh

    ReplyDelete
  2. eh yeke sama.. hehe..
    memula kan takmo beli...
    tapi pk punya pk last2 beli jugak..
    sebab pk senang nak bawak gi mana nanti nak bersalin kan..
    haha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...