Skip to main content

nursing cover.. beg baru...



sebenarnya aku cam takdak mood tuk update..
ntah poning semacam jer kepala aku..

dah tuh badan pun cam letih jer..
tapi aku ada benda nak citer..
ala bukan ler citer yang gempak sangat pun...
cuma tuk menjadi sebahagian dari koleksi penulisan aku kan..
tak salah dak..

nih..
yang aku dapat yesterday..


my nursing cover..
insyaallah kalinih aku berjanji pada diri aku sendiri..
yang aku nak bfeed baby aku sepenuhnya..
so aku cam tertarik dengan nursing cover nih..
walaupun sampai saat nih aku belum tahu camner aku nak guna..

bengong sikit kan aku nih..
tulah orang kata seronok membeli jer..
gunanya ntah..
tapi insyaallah aku akan guna...


dan ni pulak..



benda yang aku baru je beli kemarin..
hehe.. order kemarin..
arini dah dapat..

tima kasih yer kak B...
sebab sudi amikkan order aku dengan kadar segera...

beg ini aku akan guna as my bag tuk gi tmpt deliver nanti..
nak sumbat bebaju n barang baby pun boleh..
sebab spacious sangat..

haha.. aku beli di mana??

ala barang Avon jer..
aku nak gi beli di mana lagi..
hehe


Comments

  1. sama la yg beg avon tu..cantik n besar kan..bunga2 tu yg menarik heheheh

    ReplyDelete
  2. eh yeke sama.. hehe..
    memula kan takmo beli...
    tapi pk punya pk last2 beli jugak..
    sebab pk senang nak bawak gi mana nanti nak bersalin kan..
    haha..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..