Skip to main content

serba ringkas dulu..

okeh..
ni sedikit summary apa yang aku buat kemarin aka Saturday..


- bangun solat Subuh...
- tido balik..
- bangun semula .. then mandi sebab alkisahnya mama cakap maybe takdak air harini.
- at 8 am.. takdak letrik ler pulak..
- check balik notis rupanya bukan takdak air tapi takdak letrik...
- tunggu Hn balik dari jog...
- twin mandi..

at 10.40 am..
- siap2 nak kuar gi Jusco..
- sampai Jusco dekat kul 11 lebih..
- park kereta..
- terus gi ke TGV... beli tiket Geng..
- movie kul 1230.. so sempat ronda dulu seround..
- gi buat kad Jusco.. supplement for Hn..
- naik balik gi tengok Geng..


- solat dulu..
- start shopping bebarang baby..
- twin letak dekat playground..
- tawaf baby punya department.. sebab ada baby fair..
- dapatler beberapa (erkss banyak jugak) barang.. nanti upload gambar..
- Hn sempat cekau baju twin beberapa helai..
- aku bayar...


- then on the way ke playground (kawasan tu jugak)
- nampak baju budak2 ada sale.. (mmg tengah sale sekarang kat Jusco)
- Hn pulak borong beberapa helai..
- Hn pulak bayar..

- kuarkan twin dari playground..
- adik aku yg ntah ke mana sebelumnya.. tetiba muncul..
- makan...

- call umah .. masih takdak letrik dan air sekali.. huhu..
- so pusing lg dalam Jusco..
- sempat cekau baju kerja, suar n shirt tuk Hn n aku..
- tanya adik aku nak apa.. dia pun tak tau nak apa...


- ingat nak gi grocery punya department..
- tapi Hn ajak gi Sunway City pulak..
- haha.. dek kerana takdak letrik so we decide to watch another movie tapi dekat GSC..
- berangkat ke Sunway City..
- sampai.. then park kereta..
- terpa ke GSC dulu.. tapi takdak citer yang membolehkan twin masuk sekali except for Geng (takkan nak tengok sekali lagi kot)..
- so jalan2 kejap..
- beli bantal kecik n cover tuk cushion dalam GL..
- decide to head to my grandma.. sebab mom n dad gi sana..

Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...