Skip to main content

T-shirt Polo... sayang Leed


owh aritu kan aku ada cakap aku sedang menantikan dua package..
dari kengkawan online...


tapi nak dijadikan citer yang lain yang sampai dulu...
jeng.. jeng.. jeng..


haha..




these are from Leed..
amboiii ada ka sapa kat sini yang masih tidak kenal dengan Leed..
hehe..

mmg le kalau nak ikut..
aku mana de padan nak pakai kan..
yolah..
badan dah sebesar ginih..
ada hati nak pakai saiz s/m..
gila ke apa..

tapi aku beli jugak...
walaupun tempat leed beli tuh aku pun boleh gi sendirik..
tapi aku sengaja nak susah kan Leed..
haha jangan marah Leed..

serius cam entry sebelum nih..
kalau Wang Kelian pun aku jarang sangat nak pegi..
inikan pulak le Padang Besar atau kawasan yang sewaktu dengannya...
Hn bukan kaki shopping n jalan2 cam aku..
so mujur ler ada Leed..
boleh aku mengharapkan belas ehsan dia..
adehhhh citer sedih ler pulak aku buat..


tapi bila dah dapat..
ada hati jugak tuh nak try..
bab tangan okeh... masuk jer..



tapi bila sampai perut sangkut ler...
kalau muat mmg aku akan terkejut tahap gaban z potong dua...

tapi nih boleh jer aku pakai..
haha..
tapi sendat ler kan..
alah try2 takkan tak boleh kan..
hehe..



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…