Skip to main content

Tag again...





haha..
amik ko nama penuh aku tulis..

hehe..
alkisahnya kena buat tag pasal bag..
ish..
aku nih suka je beli hbag tapi gunanya belum tentu..
most of the time aku cuma usung


1) Show your bag

either bagpack 





or this bag..



haha.. lawak kan..
aku kira aku cikgu paling sempoi kat sek (cikgu pompuan ler)
sebabnya hok lain semua dok usung hbag..
cantik2 bagai...
tapi aku..
antara 2 tuh jer...

2) Mention what is in your bag



boleh ke korang nampak isi kandungannya
hehe..
jap ek

ler ini je yang ada dalam bag..
harusler..

these are some of the things in my bag..
beside my purse n hp..
mana lak gambar purse n hp aku nih..
owh lupa purse letak dalam bag kecik lain.. baru sumbat masuk dalam bag tuh..
n hp..
dah aku kan guna hp je amik gambar...
camner nak lekat gambar hp pulak kan..

so inilah antara barang2nya termasuklah laptop Compaq aku..
bagpack tuh sejak zaman aku kerja di KPTM lagi..
haha..

pastu beg kedua tuh sejak duduk di IPSAH..



eh tidak menjawab soalan..
benda yang ada lama bag aku adalah..
a) majalah Intrend Mac 09
b) buku rekod SBT.. sebab tadi aku ada kelas tusyen
c) kertas warna A4..
d) sample Question paper for English.. bahan bantu ngajar tuh..
e) flash card.. Sea Animals...
f) buku pink.. eden kan pregnant... so kenalah usung buku tuh
g) buku green.. previous record on my pregnancy...
h) supplement from HPA.. ada 2 botol
i) liquid paper yang terkeluar dari kotak pensil aku.. sian dia tercicir..

tu jelah yang ada dalam bag aku..

kira acilah kan..
bag jugak..

haha..
jgn marah..







Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..