Skip to main content

taklimat.. bosan..



Harini tinggal kami tiga beranak je di rumah...
tadi around 4 Hn dah bertolak ke Ipoh..
he had a meeting...

semoga selamat perjalanannya...
miss him already..

waktu aku memblog nih.. 
twin dah ketiduran..
haha..
alkisah sebenarnya susah dorang nak tido petang kalau di rumah..
tapi ni mungkin sebab dorang dah tak tau pe nak buat..

owh aku pagi tadi tidak ke sekolah..
sebaliknya menghadiri satu taklimat e-Filing anjuran..
eh takkan tak tau lagi kot..
Lembaga HASIL Dalam Negeri lah kan..



adehhh...
poyo noh..
disuruhnya bawak laptop..
tapi tak guna pun..
aku pun tak tau rasional di suruh bawak laptop..
dah tuh setiap sekolah kena antar 2 orang wakil..
sorang admin dan guru..

kalau kerani tuh mungkin ler ada rasionalnya sebab ada kena mengena ngan
AG segala..
tapi aku serious tak paham satu kebenda pun..
yolah..

tapi bab e-filing tuh aku tahulah..
sebab aku penah ler buat kan..

kesudahannya..
mujur ada makan..
serious lapar..
sebab selalunya kalau kat sekolah 
around 10am aku dah makan (nasi lagi tuh)
tapi nih dah dekat kul 1130 masih belum makan lagi..
cuma sempat makan bfast roti n susu je pagi tuh..

penderaan minda betul..
kesian anak kat dalam perut aku..
tapi mujur bawak biskut HPA...



so sambil dia dok terang2 aku selamba je makan..
abis tuh dah aku lapar...
takkan nak tahan pulak kan..

Comments

  1. betul3X tak kan la nak tahan lapar kan..mkn ajer..heheheh muka eina pun nampak bosan jea..cian

    ReplyDelete
  2. tulah..
    makan jer.. tak heran pe dah..
    haha lapar punya pasal..
    yg muka tension tuh sebab mengantuk pastu cam amatler tidak faham apa yang diterangkan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...