Skip to main content

taklimat.. bosan..



Harini tinggal kami tiga beranak je di rumah...
tadi around 4 Hn dah bertolak ke Ipoh..
he had a meeting...

semoga selamat perjalanannya...
miss him already..

waktu aku memblog nih.. 
twin dah ketiduran..
haha..
alkisah sebenarnya susah dorang nak tido petang kalau di rumah..
tapi ni mungkin sebab dorang dah tak tau pe nak buat..

owh aku pagi tadi tidak ke sekolah..
sebaliknya menghadiri satu taklimat e-Filing anjuran..
eh takkan tak tau lagi kot..
Lembaga HASIL Dalam Negeri lah kan..



adehhh...
poyo noh..
disuruhnya bawak laptop..
tapi tak guna pun..
aku pun tak tau rasional di suruh bawak laptop..
dah tuh setiap sekolah kena antar 2 orang wakil..
sorang admin dan guru..

kalau kerani tuh mungkin ler ada rasionalnya sebab ada kena mengena ngan
AG segala..
tapi aku serious tak paham satu kebenda pun..
yolah..

tapi bab e-filing tuh aku tahulah..
sebab aku penah ler buat kan..

kesudahannya..
mujur ada makan..
serious lapar..
sebab selalunya kalau kat sekolah 
around 10am aku dah makan (nasi lagi tuh)
tapi nih dah dekat kul 1130 masih belum makan lagi..
cuma sempat makan bfast roti n susu je pagi tuh..

penderaan minda betul..
kesian anak kat dalam perut aku..
tapi mujur bawak biskut HPA...



so sambil dia dok terang2 aku selamba je makan..
abis tuh dah aku lapar...
takkan nak tahan pulak kan..

Comments

  1. betul3X tak kan la nak tahan lapar kan..mkn ajer..heheheh muka eina pun nampak bosan jea..cian

    ReplyDelete
  2. tulah..
    makan jer.. tak heran pe dah..
    haha lapar punya pasal..
    yg muka tension tuh sebab mengantuk pastu cam amatler tidak faham apa yang diterangkan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata