Skip to main content

taklimat.. bosan..



Harini tinggal kami tiga beranak je di rumah...
tadi around 4 Hn dah bertolak ke Ipoh..
he had a meeting...

semoga selamat perjalanannya...
miss him already..

waktu aku memblog nih.. 
twin dah ketiduran..
haha..
alkisah sebenarnya susah dorang nak tido petang kalau di rumah..
tapi ni mungkin sebab dorang dah tak tau pe nak buat..

owh aku pagi tadi tidak ke sekolah..
sebaliknya menghadiri satu taklimat e-Filing anjuran..
eh takkan tak tau lagi kot..
Lembaga HASIL Dalam Negeri lah kan..



adehhh...
poyo noh..
disuruhnya bawak laptop..
tapi tak guna pun..
aku pun tak tau rasional di suruh bawak laptop..
dah tuh setiap sekolah kena antar 2 orang wakil..
sorang admin dan guru..

kalau kerani tuh mungkin ler ada rasionalnya sebab ada kena mengena ngan
AG segala..
tapi aku serious tak paham satu kebenda pun..
yolah..

tapi bab e-filing tuh aku tahulah..
sebab aku penah ler buat kan..

kesudahannya..
mujur ada makan..
serious lapar..
sebab selalunya kalau kat sekolah 
around 10am aku dah makan (nasi lagi tuh)
tapi nih dah dekat kul 1130 masih belum makan lagi..
cuma sempat makan bfast roti n susu je pagi tuh..

penderaan minda betul..
kesian anak kat dalam perut aku..
tapi mujur bawak biskut HPA...



so sambil dia dok terang2 aku selamba je makan..
abis tuh dah aku lapar...
takkan nak tahan pulak kan..

Comments

  1. betul3X tak kan la nak tahan lapar kan..mkn ajer..heheheh muka eina pun nampak bosan jea..cian

    ReplyDelete
  2. tulah..
    makan jer.. tak heran pe dah..
    haha lapar punya pasal..
    yg muka tension tuh sebab mengantuk pastu cam amatler tidak faham apa yang diterangkan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…