Skip to main content

eh... dah ada gambar


dah lama blog ni takdak gambar yang aku amik guna hp aku kan..
so ni adalah beberapa keping yang di ambil minggu lepas..

sebab kan aku balik kulim..
then barulah hp aku boleh di charge...
so barulah boleh amik gambar..


gambar kids nih..
aku amik masa kami gi makan dekat RFC Alor Star..
kalau tak silap aku masa kami gi check up dekat Mahsuri, Jitra...

Hn ler suka nooorrr makan RFC ni..
bagi aku oklah...
ayam dia lebih besar potongannya dari KFC..
dan aku suka banana split dorang...

then gegambar yang seterusnya adalah sewaktu kami gi shopping di JJ Sbrg Prai.. or Sbrg Jaya
alkisah... 
aritu mama aku kena gi kursus...
so aku hangkut sekali maid mama ke JJ..

so kami tinggalkan twin dengan maid dekat playground tuh..


so aku, Hn n my lil bro..
gi beli playpen n stroller baby..




serta beberapa benda lain...


dan pembelian terakhir pada hari itu adalah...
Big Apple Donuts..
yang sungguh delicious...

adehhh tak sabar nak makan lagi..





Comments

  1. shopping sakan kak eina...
    eh kak iena p scan kat Mahsuri ekk? mmg confirm nampak jantina ker? bb dengar2 ramai org p scan kat Mahsuri tu..knapa yer??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…