Skip to main content

macam2 hal lah... uuu tak sangkanya...


salam semua...

first of all aku nak ucapkan thanks dekat panel hakim n juri di 



sebab dengan kemahiran yang dorang ada..
ehehe....
aku secara tidak langsung telah di pilih sebagai pemenang..
acehhh...
bukan main lagi ayat aku..

haha...
rezeki si kecik dalam perut aku nih kot...
papepun syukur...
berita yang membuatkan aku tersenyum sensorang depan laptop...

then..
cerita harini ye...

Hn decide that he will send me to school starting from today..
agaknya cian dia tengok aku termengah2 tiap kali naik turun kereta...
lagi satu aku dok pening2... so agak bahaya kalau memandu... 
takut kot tetiba aku pitam ke hapa kan..
tapi minta simpanglah..
walaupun GL tuh dah cukup tinggi..
tapi still aku rasa cam semacam je stiap kali naik turun kereta...

so pagi tadi bermulalah sesi penghantaran Hn..
tima kasih ye sayang for being concern n caring..

harini kat sekolah aku tidak banyak mengajar..
sebaliknya lebih kepada training budak tuk action song punya 
pertandingan next week..
alhamdulillah so far bebudak dah boleh hafal lagu.. wpun adalah sorang 2
yang masih belum boleh pronounce betul2..
so tadi latihan lebih kepada memasukkan action2 yang sesuai dengan lagu..
mujur ada cikgu muzik yang tolong aku.. 



nak harap aku sorang..
hmm nak bawak badan pun terhuyung hayang inikan pulak nak ajar menari..
tapi sebab kekadang tuh cam geram je tengok budak buat tak betul...
aku pun join sekaki..
haha...
tapi mujur jugak bebudak nih jenis yang cepat tangkap..
so senang le nak mengajar






Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Sabun...

cerita sabun pulak.. hehe.. alkisah sejak sabun nih mula diperkenalkan mmg tak pernah cukup stok  samada di tangan mahupun di stokis.. sebab apalah sabun nih glamour sangat???

sebab sabun nih telah berjaya menyelesaikan masalah kehitaman di bahagian badan yang terlindung... seperti di bawah ketiak, leher dan peha.. muahahahahah direct to the point...
tak percaya.. haaa google tengok..
ok let me intro sikit pasal sabun nih ok
Sabun Marine Essence dari Hai O dirumus khas dengan gliserin, garam buluh (abis semua produk dah guna #garambuluh sebab mmg superb kan) dan juga pheno SFE untuk menyihatkan kulit badan.. in shaa Allah mmg sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.Sabun Marine Essence jugak diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli yang memberi pelbagai manfaat pada kulit. Bau dia mmg best kiranya kiranya kalau kuar dari kotak korang akan bau cam duduk dalam spa.. (at least that's the smell i smell)



more about Marine Essence

Inilah bentuk sabun nih.. Bentuk Organi…