Skip to main content

macam2 hal lah... uuu tak sangkanya...


salam semua...

first of all aku nak ucapkan thanks dekat panel hakim n juri di 



sebab dengan kemahiran yang dorang ada..
ehehe....
aku secara tidak langsung telah di pilih sebagai pemenang..
acehhh...
bukan main lagi ayat aku..

haha...
rezeki si kecik dalam perut aku nih kot...
papepun syukur...
berita yang membuatkan aku tersenyum sensorang depan laptop...

then..
cerita harini ye...

Hn decide that he will send me to school starting from today..
agaknya cian dia tengok aku termengah2 tiap kali naik turun kereta...
lagi satu aku dok pening2... so agak bahaya kalau memandu... 
takut kot tetiba aku pitam ke hapa kan..
tapi minta simpanglah..
walaupun GL tuh dah cukup tinggi..
tapi still aku rasa cam semacam je stiap kali naik turun kereta...

so pagi tadi bermulalah sesi penghantaran Hn..
tima kasih ye sayang for being concern n caring..

harini kat sekolah aku tidak banyak mengajar..
sebaliknya lebih kepada training budak tuk action song punya 
pertandingan next week..
alhamdulillah so far bebudak dah boleh hafal lagu.. wpun adalah sorang 2
yang masih belum boleh pronounce betul2..
so tadi latihan lebih kepada memasukkan action2 yang sesuai dengan lagu..
mujur ada cikgu muzik yang tolong aku.. 



nak harap aku sorang..
hmm nak bawak badan pun terhuyung hayang inikan pulak nak ajar menari..
tapi sebab kekadang tuh cam geram je tengok budak buat tak betul...
aku pun join sekaki..
haha...
tapi mujur jugak bebudak nih jenis yang cepat tangkap..
so senang le nak mengajar






Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...