Skip to main content

macam2 hal lah... uuu tak sangkanya...


salam semua...

first of all aku nak ucapkan thanks dekat panel hakim n juri di 



sebab dengan kemahiran yang dorang ada..
ehehe....
aku secara tidak langsung telah di pilih sebagai pemenang..
acehhh...
bukan main lagi ayat aku..

haha...
rezeki si kecik dalam perut aku nih kot...
papepun syukur...
berita yang membuatkan aku tersenyum sensorang depan laptop...

then..
cerita harini ye...

Hn decide that he will send me to school starting from today..
agaknya cian dia tengok aku termengah2 tiap kali naik turun kereta...
lagi satu aku dok pening2... so agak bahaya kalau memandu... 
takut kot tetiba aku pitam ke hapa kan..
tapi minta simpanglah..
walaupun GL tuh dah cukup tinggi..
tapi still aku rasa cam semacam je stiap kali naik turun kereta...

so pagi tadi bermulalah sesi penghantaran Hn..
tima kasih ye sayang for being concern n caring..

harini kat sekolah aku tidak banyak mengajar..
sebaliknya lebih kepada training budak tuk action song punya 
pertandingan next week..
alhamdulillah so far bebudak dah boleh hafal lagu.. wpun adalah sorang 2
yang masih belum boleh pronounce betul2..
so tadi latihan lebih kepada memasukkan action2 yang sesuai dengan lagu..
mujur ada cikgu muzik yang tolong aku.. 



nak harap aku sorang..
hmm nak bawak badan pun terhuyung hayang inikan pulak nak ajar menari..
tapi sebab kekadang tuh cam geram je tengok budak buat tak betul...
aku pun join sekaki..
haha...
tapi mujur jugak bebudak nih jenis yang cepat tangkap..
so senang le nak mengajar






Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..