Skip to main content

Me... Not so OK

am not in a good mood today..
everything seem so wrong...

and i'm not as who i usually am.

arini aku amat kurang bercakap..
dengan twin and oso Hn..
i felt like i hated everything..

rasa cam tak tenang jer..
tension jer...
nak marah jer..

tapi tulah dek kerana aku nih ada masalah sikit..
susah nak meluahkan apa yang aku rasa...
so aku buat senyap jer..

mmg sangatler rasa tension..
semua benda nak kena..
twin buat salah sikit je...
aku punya sound dah kuar over sound blaster...

aku malas nak sembang2 ngan Hn...
aku malas nak sembang2 masa di rumah IL..
aku malas nak bercakap rasanya....

dah tadi aku dah luahkan dengan melakukan sesuatu...
yang tak sepatutnya aku lakukan...
but after doing it i felt a bit ok..
walaupun aku tahu itu akan mendatangkan mungkin mudarat...

i did some changing in my bedroom...
aku ingat nak pasang playpen baby..
tapi tengoklah maybe esok...

adeh..
baby dalam perut dah mula bergerak secara aktif..
maafkan mama ye sayang...
kalau apa yang mama buat menyakitkan baby..

but i need to do something to make sure...
apa yang mama rasa dapat mama ilangkan..
mama tak suka tension2...
mama tak suka berada dalam keadaan moody..

tapi tulah...
mungkin susah utk orang faham mama...



Comments

Popular posts from this blog

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…