Skip to main content

more pregnancy... dancing mom

hehe finally she mentioned about this.. 
hehe.. 
tahniah to my bro n SIL.. 
for their coming soon baby..

semoga dimurahkan rezeki dan akan dipermudahkan sepanjang
minggu2 pregnancy nih..
so i guess both our parents are getting more grandchilds kan..

as for me..
now i'm at the 3oth week of my pregnancy..
i guess my ticker is not telling the exact week..
sepatutnya baru 30 tapi dia dah letak 31..
padahal aku dah tulis date yang betul...
tak kisahler...

alhamdulillah..
setakat harini selain dari dok sakit pinggang dsb...
aku masih sihat...
adatler kan sakit2 tuh..
aku dah boleh biasakan diri..
bukannya lama mana pun lagi.. 

insyaallah sebulan lebih sikit jer lagi...
dah harini aku masih boleh menari bersama bebudak aku..
terkujat cikgu muzik aku tengok ...
yolah...
dia pulak yang kelihatan risau.. melihatkan aku yang dah dekat
8 bulan pregnant tapi masih dok ajar bebudak menari...

dah tu nak buat camner..
dia mmg membantu..
tapi aku pegang amanah dan tanggungjawab yang diberi..
selagi termampu aku buatlah...
kalau esok2 rasa cam dah tak boleh buat..
kira kenalah ada yang take over kan...

Hn dah pesan baper kali dah..
insyaallah aku akan jaga diri elok2..



Comments

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



Jaringan dan Jalinan

my passion..
since 2016, SKTT dengan SKCJ dah jadi pioneer school untuk satu projek Kelab Doktor Muda Negeri Perlis..
Intervensi Instruktor Kecergasan  di kalangan anak2 KDM sekolah.. 

 this was like the 2nd phase of the program. 

the teachers...
"If you cant figure out your PURPOSE, figure our your PASSION. For your passion will lead you directly to your purpose."

the fasi...
with the girls.. habis program dewan besar jadi depa punya.. sakan sungguh anak2 dara nih bila ada peluang utk tunjuk bakat..
the coach..
our HM with the facilitators.. thanks all for being here with us..




"When your passion and purpose are greater than your fears and excuses,  you will find a way"
"People with great passion can make the impossible happen."
we work so hard since 830-1230... tired but worth it...
regangan asas latihan drill senamrobik tabata