Skip to main content

more pregnancy... dancing mom

hehe finally she mentioned about this.. 
hehe.. 
tahniah to my bro n SIL.. 
for their coming soon baby..

semoga dimurahkan rezeki dan akan dipermudahkan sepanjang
minggu2 pregnancy nih..
so i guess both our parents are getting more grandchilds kan..

as for me..
now i'm at the 3oth week of my pregnancy..
i guess my ticker is not telling the exact week..
sepatutnya baru 30 tapi dia dah letak 31..
padahal aku dah tulis date yang betul...
tak kisahler...

alhamdulillah..
setakat harini selain dari dok sakit pinggang dsb...
aku masih sihat...
adatler kan sakit2 tuh..
aku dah boleh biasakan diri..
bukannya lama mana pun lagi.. 

insyaallah sebulan lebih sikit jer lagi...
dah harini aku masih boleh menari bersama bebudak aku..
terkujat cikgu muzik aku tengok ...
yolah...
dia pulak yang kelihatan risau.. melihatkan aku yang dah dekat
8 bulan pregnant tapi masih dok ajar bebudak menari...

dah tu nak buat camner..
dia mmg membantu..
tapi aku pegang amanah dan tanggungjawab yang diberi..
selagi termampu aku buatlah...
kalau esok2 rasa cam dah tak boleh buat..
kira kenalah ada yang take over kan...

Hn dah pesan baper kali dah..
insyaallah aku akan jaga diri elok2..



Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...