Skip to main content

Mudahnya dengan Mudah.com

korang penah beli barang ngan Mudah.com tak..
ok ker..

aku ada citer nak kongsi ngan korang pasal Mudah.com..
serius aku tak kenal Mudah.com sebelum nih..
tapi aku mula kenal sejak Hn nak jual keta wira dia..

memula mmg ler nak jual dekat kengkawan jer..
or sesapa yang berminat...
tapi biasalah buyer nih kekadang on kekadang off pulak..

so nak dijadikan citer Hn pun berhasrat tuk jual secara online..
kawan dia yang tolong uruskan publish all the pics of the cars n so on..
alhamdulillah tak sampai sebulan pun..
kereta tuh dah ada serius buyer..
dah rega yang ditawarkan pun ok..

boleh ler..
kami guna duit tuh tuk dpayment GL yang kami dok guna sekarang..

sejak dari aritu..
selalu jugak aku mengadap Mudah.com..
walaupun takde beli pape barang lagi dengan Mudah.com...
tapi seronok tengok bebarang yang dijual di situ..
boleh kata nak apa semua dapat di situ..

so i guess..
bagus ler minda orang yang menubuhkan Mudah.com nih..
di samping menggalakkan orang berbisnes ianya turut mempermudahkan urusan
pembelian barang2...

tima kasih Mudah.com

Comments

  1. yap..zaila pon suka ngan mudah.com ni, most of my products were advertise in here & honestly it really works!! hari2 pon mesti nak bukak mudah.com nak survey umah..hihihi

    ReplyDelete
  2. ena selalu gak beli barang kat mudah.com

    mmg best msk situ ape jea yg kita nak mesti ada..kena pandai2 pilih la

    ReplyDelete
  3. ai zaila.. uuu yeke.. u pun ada jual produk kat situ.. hehe.. harus gi jengok nanti.. tapi tulah benda nih kekadang addicted tau.. nanti asyik nak masuk n beli jer..

    n Ena.. betul mmg kena pandai pilih ler..

    and i love online shopping...
    hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

kedai baby best di Kulim..

alamak aku lupa pulak namanya.. tapi mmg best kedai baby nih.. adik aku pun siap dengan gumbira tiap kali balik kulim.. harus ke kedai baby tuh tuk beli stock barang2 adam..
pasni stock barang2 baby baru pulak kan Nurul.. hehe..
lepas je balik dari JJ.. kami singgah ke sini.. sebabnya.. nak gi tengok jugak rega tuk diapers.. aku mmg nekad nak beli jugak.. yelah aku dah masuk 34 week.. sakit2 di bawah perut mmg dah terasa.. walaupun the real contraction belum terasa.. yeke..

so before that.. kami ke Farmasi Mega Kulim.. ni pun salah satu kedai yang wajib dilawati setiap kali balik kulim.. alkisah.. sejak dari kecik.. anak2 aku kalau sakit demam batu semua.. ubatnya harus dibeli di situ.. so  beli ubat tuk Nisa... then terus ke kedai baby itu..
masuk2 jer terus tanya ada tak diapers tuk newborn (apa punya soalan daaa....) haruslah ada kan... terus je amoi cina tu bawak ke bahagian belakang kedai.. terus cekau 1 pack Huggies Ultra for newborn..

reganya RM28.90.. aku tak tau le murah ke idak rega nih.. murah kot kan.. t…

Not again...

Adik yg p cucuk alih2 abgnya yg demam. Adoiii laaa... Get well soon please my boy.. Its hurt seeing u like this

Ini kali ke dua dlm bulan nih Afi demam.. Td masa amik Afi kat umah bs, she told me Afi pun da refused makan ubat. Dia cadangkan suh amik air penawar plak kat ustaz...

Told Hn but unfortunately tmpt ustaz tuh da tutup at 5pm.. Wpun da beberapa kali Hn jumpa ustaz tuh utk ubatkan my BIL tp dia x tau umah ustaz tuh kat mana.. Hmm hopefully esok Hn akan bwk Afi g berubat. Betul gak ckp bs tuh.. Maybe sbb mkn byk sgt ubat so bdn da imun..



something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…