Skip to main content

nak sesangat... yana membebel

tiap2 ari aku asyik dok ngadap bag nih jer..
adehhh bila boleh dapat ye..

kalau ikutkan nak jer aku beli online..
tapi masih rasional sekarang nih..
walaupun mmg dah galak sangat nak bag nih..

rasanya dah lebih 2x aku letak dalam blog aku nih..
sian blog aku kena telan gambar nih lagi..
huhu...

jgn marah ye blog..
aku sayang kamu..



hehe..
yana dok membebel..
dia cakap aku buang semua vcd kartun dia..

haha..
mana de aku buang aku cuma simpan..
yolah kalau idak asyik dok mengadap jer kerjanya...

so aku simpan lah kan...



aku masih mempertimbangkan.. bercuti 2 minggu sebelum due..
haruskah..




Comments

  1. haihhh...Iena..suke sgt eh beg tu..? Ramai kan yg suke beg tu..? Hehehe..btw, bout the trip, yes, myb u shud go. (i YES aje..hahahah..)

    ReplyDelete
  2. cantiknya beg nieh .. takper .. tgu abah bwk brg2 IKEA balik nanti k ;-)

    ReplyDelete
  3. miszchaon : tulah berhantu betul bag itu.. haha.. cam rami je yang suka.. going for a trip.. waaa sonoknya kalau dapat gi memana kan...

    Nurul: cantik kan.. meh kita beli reramai... adehhh tak sabar lak nak tunggu bl abah nak balik lagi ke kulim...

    ReplyDelete
  4. iena, adakah tu je ke brand diaper bag yg ada...?im like soo clueless...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..