Skip to main content

sakit.. cuti dan MC lagi... adehhh

sakit belakang n pinggang aku kembali semula..
lepas kena tahan wad arituh.. cam dah ok skit...
tapi sekarang cam dah datang balik...

say NO to duduk terlalu lama... or berdiri terlalu lama...
pastu musti sakit2 balik...

nak dijadikan citer ari Jumaat arituh aku tidak ke sekolah..
aku amik cuti rehat...
sebabnya tulah..
badan aku rasa sengal2 dan kaki aku cramp...

tapi aku terpaksa jugak gagahkan diri balik ke Kulim sebab
Hn kena gi tournament di KL..
mujur takde sakit2 sangat...
tapi tulah malam tuh aku diserang cirit birit..
aku dah letak dalam blog...
malam tuh mmg aku tak tau le baper jam jer aku tido...

lepas tuh cam ok sikit..
tapi mmg aktiviti aku agak terbatas...

semalam balik ke Arau around 3am..
Hn sampai je dari KL terus kami gerak balik sebabnya 
aku sepatutnya ke sekolah harini...

tapi bila sakit datang menyerang aku tak lagi berdaya nak lawan..
lagipun kami sampai dah dekat kul 6 pagi..
dan aku mmg tak cukup tido...
so aku amik MC arini..

adehhh kekadang aku risau jugak..
yelah asyik cuti n Mc jer..
nanti kang apa pulak orang kata...
tapi nak buat camner...

semoga lepas nih aku dapat jalankan tugas sebaik mungkin..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..