Skip to main content

sakit.. cuti dan MC lagi... adehhh

sakit belakang n pinggang aku kembali semula..
lepas kena tahan wad arituh.. cam dah ok skit...
tapi sekarang cam dah datang balik...

say NO to duduk terlalu lama... or berdiri terlalu lama...
pastu musti sakit2 balik...

nak dijadikan citer ari Jumaat arituh aku tidak ke sekolah..
aku amik cuti rehat...
sebabnya tulah..
badan aku rasa sengal2 dan kaki aku cramp...

tapi aku terpaksa jugak gagahkan diri balik ke Kulim sebab
Hn kena gi tournament di KL..
mujur takde sakit2 sangat...
tapi tulah malam tuh aku diserang cirit birit..
aku dah letak dalam blog...
malam tuh mmg aku tak tau le baper jam jer aku tido...

lepas tuh cam ok sikit..
tapi mmg aktiviti aku agak terbatas...

semalam balik ke Arau around 3am..
Hn sampai je dari KL terus kami gerak balik sebabnya 
aku sepatutnya ke sekolah harini...

tapi bila sakit datang menyerang aku tak lagi berdaya nak lawan..
lagipun kami sampai dah dekat kul 6 pagi..
dan aku mmg tak cukup tido...
so aku amik MC arini..

adehhh kekadang aku risau jugak..
yelah asyik cuti n Mc jer..
nanti kang apa pulak orang kata...
tapi nak buat camner...

semoga lepas nih aku dapat jalankan tugas sebaik mungkin..


Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Hari Keluarga AzizBanon 2016

hi all..  so last Saturday until Monday was our family day.. semua (almost laaa) adik beradik sebelah mama was here in Perlis.. kitaorang jadi host pulak tahun nih...
so we decided to have it at Tasoh Lake Resort

check tempat penginapan..




Lunch dekat Anjung Keli on Saturday..
puas hati semua makan sama2, bukan senang nak dapat kumpul gini..

lepas tu gi solat dekat Masjid Terapung Kuala Perlis... lepas Asar baru kami gerak check in dekat resort.. once da settle check in then semua rehat and jalan2 dekat Karnival Horey Horey yang kebetulan berlangsung sepanjang family day kami kat sana..


solat Maghrib dan Isyak berjemaah dan lepas tuh buat majlis bacaan Yassin dan tahlil...
seronok dapat gathering gini..

Day 2
aktiviti morning walk area Tasoh,


pastu gi Gua Kelam


lepas tuh petang pulak ada Sukaneka..
tq to Hn dengan team sebab incharge sukaneka yang happening sangat


dan malamnya pulak ada makan malam dan BBQ..


dan ucapan penutup dari Pengerusi

more pictures

https://www.facebook.com/azli…

owh bulannnn

#supermoon
thanks to Hn sebab bawa kami keluar tengok bulan malam nih..  amboiiii macam sebelum nih tak pernah keluar.. alkisah malam nih special laaa sikit kan sebab fenomena nih..

 tengok live tapi kagum.. SubhanAllah mmg cantik sangat..  tapi sebab  nak jugak simpan sebagai kenangan amiklaa gambar walaupun dalam gambar tak banyak beza dengan bulan2 yang sebelum nih
but yeah at least for my very own memory..


bolehlaaa kan...