Skip to main content

tolong.. cadangan diperlukan


aku sedang melayari website inih

so adalah beberapa benda yang menarik perhatian aku..
so korang nak tanya sikit nih..
between stroller, baby sling and baby carrier yang mana satu yang paling perlu aku beli..



korang gilah tgk ye.. lebih kurang cam gitulah carrier nya..

yang kedua.. baby sling nih..





cam sangatlah best tengok boleh carry baby cam ginih..
aku ada tengok Iza pun ada beli sling ginih..
and tengok dia carry her baby cam so confident.. 
so aku terfikir perlukah aku beli baby sling nih..
sebab..
bila pk cam senang jugak time nak buat kerja ke apa ke kan..
idakler sepanjang masa nanti baby asyik aku tinggal dalam baby cot tuh..

and the last one is this






it mention there.. its a baby stroller..
ni abit about the stroller

Product Descriptions :-

  • Baby Stroller With 6 x 6Inch Wheel
  • Detachable Front Tray
  • Soft Netting Compartment
  • Two Way Pushing Function.
  • 3 Reclining position
  • Foot Rest
  • Revolving front wheel with lock
  • Rear wheel with lock
  • Weight : 7.4kg
  • Dimension : 89cm (L) x 49cm (W) x 95cm (H)

Hn mmg ada cakap nak beli stroller baru..
walaupun aku cakap yang lama dah ada..
tapi bila tengok nih aku berkenan pulak..

lagipun stroller lama tuh aku beli yang second hand..
dah dekat 4-5 tahun dulu..

so i think why not kalau ada lebihan $$ beli aje yang baru..

tapi tulah..
aku sedang berfikir nih..
yang mana yang betul2 perlu..
takkan tiga2 aku nak beli kot..

korang rasa camner


Comments

  1. stroller patut beli yg baru..
    pastu ena berkenan plak kat sling tu, ala2 org jawa kendong bby diorg plak ena tgk..tapi cute la..tapi kan pkir byk kali nnti beli akan digunakan @pun nnti terperuk dlm kotak jea nnti..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..