Skip to main content

alkisah... benda alah nih


hehe..
gak2 korang nih benda apa..





























nilah external hard disk aku...
aku beli masa aku belajar di IPSAH dulu..
dulu beli sebab yelah..
kan belajar...
banyak assignment n nota2 yang boleh disimpan di dalam nih...

kiranya..
hd aku nih jenih lama punya lah..
tu pasal kalau korang perasan..
takde pun casing canggih aku pakaikan dekat dia..
sebab semua casing yang ada sekarang adalah casing jenih baru..

so apa aku buat adalah..
aku dapat cover tuk hp Nokia aku...
so aku guna cover tuh sebagai casing hd aku..

cam muat2 jer tu yang aku suka tuh..



so sekarang memandangkan aku dah abis belajar...
jadinya..
hd nih.. sekarang dah penuh dengan gegambar...
movie yang adik aku dload...
n adalah bahan2 bantu mengajar...
yang kadang2 aku guna jugak...

tapi kalau nak ikut cerita yg betul aku mmg dah jarang sangat guna hd nih..
sian dekat dia...
cam dah diabaikan pulak...

mujur ada movie dalam nh..
cam sekarang nih waktu aku dok menaip nih kan..
aku tengah tengok Transporter 3..
adik aku ler dload...
kan senang dekat kulim abah aku letak streamyx...
so mmg senang ler dia nak dload movie..

aku balik amik dari dia jerlah..
haha...













Comments

Popular posts from this blog

something...

Fuhh settle satu bab.. tapi yg menunggu masih ada lagi few things.. but now time to rest kejap.. lgpun mau dengan kerja nih tak pernahnya habis.. so yeah take it easy nooo.. wow, cepat jer kan masa berlalu... dah nak habis penggal persekolahan 2016.. (ayat standard cikgu2 menjelang hujung tahun)

Alhamdulillah quite a lot of things happen, byk benda yang tak jangka tapi syukurlah terima semua tuh sebagai ilmu dan rezeki yang Allah kurniakan.. in shaa Allah will do my best in all.. thanks atas kepercayaan yang diberikan..




something we're organizing for this coming December... ahli keluarga sebelah mama dari Selangor akan datang untuk family day di Perlis.. yeah it's our time to handle the program.. In shaa Allah we're planning for the best. Place to stay dah booked, now nak plan for activities pulak..




aktiviti setiap hujung minggu, in shaa Allah selagi ada daya dan kesihatan yang baik akan pi laa jenguk dorang.. mau x pi rasa something pulak.. praying they will be able to a…

Penang with SKTTians

Hello November... 
22 Okt ritu geng sekolah ke Penang.. its a day trip jer saja jalan2..
penang trip with friends was superb.. we're actually waiting for this.. we really need a break from school work and spend some time togethers.. Alhamdulillah dipermudahkanNya segala urusan kami ke sana.. 
started the journey at 830am...



singgah rest n relax kat Gurun untuk bfast... then off we go..

sonoklaaa mek nih dapat naik bas.. masa nih abg Afi n Hn gi UPM for rugby twin pulak ada di rumah my inlaw sonok dapat tengok laut kata Aisyah... yolah before this mmg lain laa rasanya  kalau naik kereta jer atas jambatan tuh.. x puas nmpk laut..

first destination was Bukit Bendera.. excited semua nak naik cable car tapi SubhanAllah punya ramai orang... we reached there around 12 kot or earlier tapi dimaklumkan at 2pm baru dapat naik... di tambah dengan hujan renyai2 time tu so we decided to move to our next destination..

 choose to babywear Aisyah even she's not a baby anymore.. dengan orang r…

House of Rugby, Arau

kalau sampai ke Arau.. jemputlaaa singgah ke House of Rugby..
  FLYHALF Lamb Chop RM15 (free iced tea/syrup)

FLYHALF Chicken Chop RM10 (free iced tea/syrup)

Nasi Ayam RENDANG TOK PAH RM5 (free iced tea/syrup)

lepas dekat 3 weeks open baru naik sign board.. semua nih kerja Hn dengan budak2 dia my part hanyalah tolong2 di dapur..